EP U21 - Stojiljković povređen, Dodić se uzda u Mitra!

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.06.2015.
12:23
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Nikola Stojiljković propustiće predstojeće Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine zbog povrede kolena, saopšteno je danas iz kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle lekarskih preleda utvrđeno je da je povreda lakše prirode i da mu predstoji pauza od sedam do 10 dana ali će ipak propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije.

"Žao nam je što će naš igrač propustiti takmičenje u Češkoj, međutim, u ovoj situaciji moramo pre svega da vodimo računa o njegovom zdravlju. Stojiljković će biti deo ekipe koja u subotu putuje u Austriju na pripreme, ali će naravno raditi po specijalnom programu prilagođenom njegovom oporavku", rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Stojiljković je povredu kolena doživeo pre tri dana na pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

Fudbalski savez Srbije je prema pisanju beogradskih medija poslao zahtev belgijskom Anderlehtu da Aleksandru Mitroviću dozvoli da nastupa na Evropskom prvenstvu umesto Stojiljkovića.

Evropsko prvenstvo u Češkoj održaće se od 17. do 30. juna, a selekcija Srbije nastupiće u Grupi A sa reprezentacijama Nemačke, Danske i domaćina turnira. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 11.06.2015
12:58

Da li neko moze da mi objasni kako to da klubovi imaju pravo da (nasim) igracima ne dozvole da igraju na EP?! Zar to nisu uvek zasticeni termini?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 11.06.2015
12:52

Zasto kod vas uopste nema vesti o tome da Filip Kostic nece igrati za nas? Vidite da pisemo o tome, a uopste se ne doticete te teme kao da je nema!

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 11.06.2015
13:29

Čekaj, na kraju igra li ili ne? Pre dva, tri dana je objavljeno da će ipak igrati. A ono prvo pitanje, pa to je klasika, samo mi ćemo i igrati u okrnjenom sastavu, što zbog SP U20, što zbog povreda, što zbog klubova...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 11.06.2015
14:13

Na kraju ipak ne igra jer mu novi trener ne dozvoljava da putuje:-/ Napisao sam ti to bas juce, izgleda da nisi video taj moj komentar.