EP U21 - Četiri rokade u timu Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.06.2015.
20:03
Izvor: Sportske.net

Pred mladom reprezentacijom Srbije nalazi se utakmica odluke po pitanju plasmana u polufinale EP i OI. Uz trijumf nad Danskom biće nam potreban poraz domaćina turnira a evo sastava za duel na stadionu "Letna".

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Nakon dobre igre koja nije rezultirala trijumfom u duelu sa Nemačkom mlada reprezentacija Srbije doživela je debakl koji je stavio pod znak pitanja plasman u polufinale Evropskog prvenstva i odlazak na Olimpijske igre.

Večeras su na programu mečevi trećeg kola u grupi "A" posle kojih će biti jasno koje će dve selekcije u polufinale Evropskog prvenstva a samim tim i do vize za Olimpijske igre.

O mogućim scenarijima već smo podrobno pisali OVDE, a sada ćemo samo reći da Srbija mora do pobede ukoliko želi da se nada plasmanu u 1/2 finale i na Olimpijske igre.

Samo trijumf nad Dancima ostavlja nas u trci za mesto među četiri najbolje reprezentacije Evrope a potom će od rezultata utakmice Nemačka - Češka zavisiti da li "Orlići" idu u polufinale.

Nakon debakla koji su "Orlići" doživeli u duelu sa Češkom selektor Mladen Dodić odlučio je da napravi ozbiljne promene u sastavu ekipe. Darko Brašanac zbog kartona nije u timu ali izgleda da ima promena koje su uslovljene lošim izdanjima pojedinaca u duelu sa Češkom.


Mesto kraj desne aut linije umesto Filipa Stojkovića zauzeće kapiten Marko Petković, dok je Aleksandar Pantić ustupio mesto Lazaru Ćirkoviću. Umesto suspendovanog Brašanca u timu je Aleksandar Kovačević a njegov imenjak Čavrić dobio je prednost u odnosu na Slavoljuba Srnića.

Srbija
- Dmitrović, Petković, Spajić, Ćirković, Petrović, Čaušić, Kovačević, Čavrić, Jojić, Đuričić, Pešić

Danska - Busk, Šolc, Vestergard, Kristensen, Durmisi, Jonson, Hojbjerg, Tomsen, Falk, Fišer, Poulsen

Početak utakmice zakazan je za 20.45 a meč se igra na stadionu "Letna" u Pragu. Glavni arbitar biće Grk Tasos Sidiropulos.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Tuesday, 23.06.2015
21:39

Mislim da bi bolje prosli da smo jednostavno poslali Slogu iz Petrovca umesto ovih klovnova! Jojicu,nemoj da se cudis sto ne igras u Dortmundu.. O Causicu,Petrovicu i Djuricicu da i ne govorim!

avatar
Zvezdas od rodjenja
Tuesday, 23.06.2015
21:18

Na ovoj utakmici mora da se gine pa nas mozda Bog pogleda. Napred Srbija.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 23.06.2015
21:11

Ivanic greje klupu a 100 puta bolji od Jojica, Djuricica, a stoperi su pa posebna prica, gledaju jedan drugog a lopta pada u srcu sesnaesterca i gol za Dance, e moj selektore e moji stoperi, niste ni za trecu ligu...

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 23.06.2015
20:51

I dalje guramo Jojica koji je odigrao samo 10ak utakmica prosle sezone a na klupi drzimo momke koji su mnogo spremniji! Bravo!

avatar
Don Silvio
Tuesday, 23.06.2015
21:35

mora da igra da se nametne novom treneru ili da pronadje novu sredinu

avatar
mileta
Tuesday, 23.06.2015
21:39

Hajde sto igra Jojic nego tu ima jos ljudi koji u svojim klubovima greju klupu a ovamo u reprezentaciji standardni.nPo meni zadnja linija nam je katastrofalna.Perkovic,Cirkovic i Petrovic su tempirane bombe,nikad ne znas kad ce da puknu.