EP U19 (kval.) - Loš početak Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
21:08
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije poražena je u prvom kolu elitne runde kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Grčkoj iako je u duelu sa Holandijom bila ravnopravan, a u pojedinim momentima i bolji rival.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sastavljena od igrača mlađih od 19 godina porazom je startovala u elitnoj rundi kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Grčkoj.

Srbiju je u prvom kolu grupe 4 savladala Holandija rezultatom 1:0 (1:0) a jedini gol na utakmici postigao je napadač Herenvena Pele van Amersfort.

Srbija - Radunović, Bogosavac, Desančić, Jovanović, Rademaher, Desančić, Bainović (od 86' Ćurko), Živković, Grujić, Luković (od 58' Radonjić), Jović (od 75' Šaponjić)

Ne može se reći da su Holanđani zasluženo dobili utakmicu pošto je Srbija u većini statističkih parametara bila bolja ali je gol postignut u 38. minutu na kraju odlučio pobednika.

Ranije danas Norveška je savladala Švajcarsku rezultatom 1:0, a upravo će protiv "Sajdžija" naš nacionalni tim igrati u drugom kolu.

Podsećamo da će samo pobednik kvalifikacionog turnira koji se održava u Holandiji obezbediti plasman na Evropsko prvenstvo koje se na leto održava u Grčkoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke