EP U17 - "Orlići" protiv komšija za četvrtfinale (12.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.05.2017.
09:20
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije u podne igra poslednju utakmicu grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, a trijumf nad zapadnim komšijama garantuje joj plasman u eliminacije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kadetska selekcija fudbalske reprezentacije Srbije u sredu stavlja tačku na takmičnje u grupnoj fazi Evropskog prvenstva koje se održava u Hrvatskoj.

Protivnik izabranika Perice Ognjenovića biće odabrana selekcija Bosne i Hercegovine koja je u prva dva kola pretrpela poraze od Nemačke i Republike Irske pa gotovo da i nema šanse za plasman u četvrtfinale.

"Orlići" se nalaze u dobroj poziciji kada je borba za plasman u četvrtfinale u pitanju. Pobedom nad Republikom Irskom naš nacionalni tim je doveo sebe u poziciju da sam odlučuje o svojoj sudbini.

Poraz od vršnjaka iz Nemačke nije poremetio atmosferu u timu, pošto su momci pokazali da mogu da se nose sa najjačim selekcijama Evrope, a mora se reći da protiv "Pancera" nisu imali dovoljno sreće.

Današnji rival ne bi trebalo da predstavlja nepoznanicu, radi se o igračima koji u dobroj meri nastupaju za klubove u Srbiji tako da naš stručni štab ima uvid u kvalitete i nedostatke selekcije Bosne i Hercegovine.

Srbiju trijumf nad Bosnom i Hercegovinom vodi u četvrtfinale, dok bi u slučaju remija Nemačka morala da savlada Republiku Irsku i tako pomogne "Orlićima" da se domognu eliminacione faze takmičenja.

Obe utakmice trećeg kola Grupe C igraju se od 12 časova, a naš nacionalni tim odmeriće snage sa Bosnom i Hercegovinom u Kostreni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke