EP - Šta "Orliće" čeka na žrebu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.11.2016.
21:34
Izvor: Sportske.net

Utisci nakon obezbeđenog plasmana na Evropsko prvenstvo u Poljskoj tek treba da se slegnu, a već za dve nedelje će biti kristalno jasno šta "Orliće" čeka na kontinentalnoj smotri.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije još jednom je preko baraža uspela da se izbori za plasman na kontinentalnu smotru, pošto je večeras u Dramenu uprkos porazu od Norveške (1:0) osigurala mesto u Poljskoj.

Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije koje će naredne godine od 16. do 30. juna biti održano u četiri poljska grada imaće epitet revolucionarnog jer će prvi put posle 15. godina na završnom turniru učestvovati 12 reprezentacija.

Ono što u datom momentu znamo jeste da će na Evropskom prvenstvu učestvovati selekcije Poljske, Češke, Italije, BJR Makedonije, Portugala, Danske, Švedske, Nemačke, Slovačke, Engleske, Španije i Srbije.

Ovih dvanaest reprezentacija biće raspoređene u tri grupe sa po četiri učesnika, a domaćin Poljska automatski je imenovana za nosioca Grupe A.

Sve ostale detalje vezane za žreb UEFA će saopštiti u danima koji slede pa ćemo tako saznati ko će nam biti potencijalni rivali, odnosno u kom šeširu će završiti "Orlići".

Za sada znamo da je žreb zakazan za 1. decembar, a što se tiče sistema takmičenja poznato je da će plasman u polufinale obezbediti osvajači grupa i najbolje drugoplasirana selekcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 15.11.2016
23:49

Sto pre da menjaju format takmicenja,meni se ovo uopste ne svidja.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 16.11.2016
09:10

Sad su ga tek promenili, ovo je prvi put da se igra ovako:-D Inace, u pravu si.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 16.11.2016
23:34
avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 16.11.2016
23:14

Nadam se da je prvi i zadnji put da se igra ovako.

avatar
chaki
Tuesday, 15.11.2016
23:18

Makedonija i slovacka bi nam legle kao nista...

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 15.11.2016
23:08

nisma gledao drugo poluvreme osim zavrsnice, zadnjih 5 plus produzeci, ali ono sto sam video mec je izgubio selektor, seprtlja Ozegovic i sebicnost Sergeja... selektor zato sto je katastrofalno vodio mec, postavka tima ok, ali izmene uzas, umesto Sergeja je trebao Lukic a Grujic ofanzivnije, umesto Cavrica je trebao Gacinovic pa da igra po njegovoj levoj strani, Djurdjevica nije smeo da menja sa Ozegovicem, i glupa izmena reda radi Ristic Antonova, bolje da je ubacio Ristica na sredini ili na krilu umesto Andrije... a gledam i gol, strasno lose postavka svih igraca...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 16.11.2016
09:17

Izmene jesu glupe, a to menjanje Djurdjevica je mozda bilo i preuranjeno, ali Ozegovic je barem ulazio u sanse, a umesto Sergeja je trebao Ninkovic ili Meleg, za ostalo si u pravu. Ja bih jos samo dodao da je i Gajic limitiran u oba pravca i da je nasa odbrana generalno dosta nesigurna, slabo stoji i u momentima kad je prividno postavljena, ali i kad protivnik ima prostor za kontru ili polukontru, mnogo joj nedostaje i ta pomoc u vidu Zdjelara i mnogo glupih faulova pravimo, bespotrebno se ulazi u raspravu i kartoni dobijaju, moguce je da su neke izmene i time bile uslovljene. Za EP: Babic, Nastic, Zdjelar, Drazic, ali i Rajkovic pa da to i lici na nesto, ovako necemo imati prevelike sanse za polufinale. Zasto si gledao kosarku i fmp, zar se ti ne bavis fudbalom?

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 16.11.2016
16:58

gledam prvo FK Radnicki, pa kk Crvenu Zvezdu, pa FK Valensiju pa sve ostale nase selekcije i timove...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 16.11.2016
09:20

P.S. Samo Ninkovic je juce mogao da udje u igru, Meleg nije bio ni na klupi...

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 15.11.2016
23:03

Boljeda su napravili da ima i 1/4, ovako bice mnogo tesko da budemo prvi.