EP - "Orliće" čeka težak posao

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.12.2015.
21:43
Izvor: Beta

Omladinska reprezentacija Srbije boriće se za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sa selekcijama Francuske, Crne Gore i Danske u okviru kvalifikacione grupe sedam.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije će u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2016. godine igrati u Grupi sedam sa selekcijama Francuske, Crne Gore i Danske, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Srbija će biti organizator kvalifikacionog turnira, koji će se igrati od 25. do 29. marta.

"U ovom rangu takmičenja nema lakog protivnika. Možda smo mogli za nijansu bolje proći. Nije, međutim, bilo velikog izbora. Francuska je ozbiljan protivnik, protiv koga smo već igrali na memorijalu 'Ćele Vilotić'. Obe utakmice su završene bez pobednika. Crna Gora protiv nas uvek igra motivisano, dok Danska svakog rivala zna da namuči", rekao je selektor Srbije Branislav Nikolić.

Na Evropsko prvenstvo plasiraće se pobednici sedam grupa, kao i domaćin Nemačka.

Evropsko prvenstvo za omladince igraće se od 11. do 24. jula 2016. godine.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije danas je dobila rivale i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se 2017. godine održati u Gruziji.

Omladinci Srbije će u prvoj rundi kvalifikacija igrati u desetoj grupi sa selekcijama Švedske, Moldavije i Malte.

Srbija će, kako je objavljeno na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, biti organizator prve runde kvalifikacija, koje će se održati od 9. do 14. novembra 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke