Englezi pišu o ''srpskom Falkau'' - Hoće li zaigrati u Premijer ligi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.09.2015.
19:16
Izvor: Sportske.net

Iako ove jeseni sve ređe dobija priliku da zaigra, talentovani napadač Crvene zvezde i dalje privlači pažnju inostranih klubova, ali i zapadnoevropskih medija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tako se danas engleski ''Dejli mejl'' bavio mogućnošću da 17-godišnji napadač Crvene zvezde, koji će krajem godine postati punoletan, u narednom periodu možda zaigra i na Ostrvu, u dresu nekog od premijerligaških klubova.

Konkretno, pomenuti izvor navodi da se i Totenhem pridružio nekolicini velikih evropskih klubova koji su pokazali interesovanje za Luku Jovića.

Takođe, podseća se da su i Čelsi i Arsenal, kao i Atletiko, Ajaks i Benfika u proteklom periodu pominjani kao kandidati da u svoje redove angažuju jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera, a u prilog tome ''Dejli mejl'' podseća i na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde (u ostavci) Zvezdana Terzića, koji je svojevremeno konstatovao da bi Luka Jović mogao jednog dana da postane ''srpski Falkao''.

Englezi pišu i da je uprava Crvene zvezde već odbijala ponude za Jovića, konkretno od dva miliona funti koliko je nudio madridski Atletiko i ističe da su crveno-beli vrednovali mladog napadača na oko šest miliona funti.

Screenshot: Daily Mail

srpski falkao

Međutim, dolaskom Uga Vijere, a pogotovo posle njegovih spektakularnih golova u ''večitom derbiju'', Luka Jović sve ređe dobija priliku u ekipi Crvene zvezde, svoju šansu čeka sa klupe i jasno je da će mu u nastavku sezone biti veoma teško da se ponovo izbori za ulogu startera.

S druge strane, Jović je Zvezdin najveći ''biser'' i bilo bi suludo da takav talenat bude stavljen u drugi plan, ali će i on sam morati da radom i golovima konstantno potvrđuje sve pohvale koje su ga pratile u proteklom periodu.

Na treneru Božoviću je da nađe pravu meru i ne dozvoli da forma Luke Jovića bude u daljem opadanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 22.09.2015
16:37

Gurali smo ga dok ga nismo prodali Zahaviju, sad ga on gura da ga sto bolje proda, zbog toga ovaj tekst. Mali je talenat, ali je lenstina.

avatar
Branislav
Tuesday, 22.09.2015
01:28

Srpski Falkao, srpski Mesi... Ma dajte bre vise ljudi!!!

avatar
Monday, 21.09.2015
23:24

u najboljem slučaju Turska

avatar
Vanja Grubač
Monday, 21.09.2015
23:22

Oni su platili Božoviću da ne igra da se ne povredi.Čuj Falkao...nema mesta na ovim livadama a tamo će da igra.Dajte mu traku pa da ide u Manisu.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Monday, 21.09.2015
22:10
avatar
Grobari Kanada
Monday, 21.09.2015
20:56

do juce je bio guran u novine od strane terzica a trenutno je 4. napadac ekipe.. falkao? dajte molim vas

avatar
ManUtdSrbija
Monday, 21.09.2015
20:05

Hvala daily mail-u sto su se upecali na izjave Terzica. :D Svojim clankom mu dizu cenu, iako bi ga nasi pustili da je stvarno stigla ponuda od 2m funti od Madridskog Atletika. Kada bi bili pametni u upravi, prodali bi ga za 10m funti.

avatar
Don Silvio
Monday, 21.09.2015
20:48

Jovic ce se prodati jako dobro jer njega nece prodavati ovi sa marakane nego Zahajev i njegov fond koji je vec otkupio dio ugovora. Otud i ovaj tekst preko njihovih veza.

avatar
mungos
Monday, 21.09.2015
19:58

U trenutku kada ne moze jednog Uga Vijeiru da istisne iz prve postave, odlazak u PL je nesto najgore sto moze da uradi. ima 17 godina!!!nTreba bar jos 2,3 da ostane ovde, da bude konstantan, da se razvija, pa onda da predje u zemlju poput Portugala ili Belgije, i tek nakon toga u Bundesligu ili PL. Tako oko 23,24... Prerano je jos.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 21.09.2015
19:48

on je vec jeste falkao...igra isto kao falkao iz celzija ni jedan ni drugi nemaju pojma

avatar
micoboka
Monday, 21.09.2015
19:47

Hahahahah naseg falkaa sikimic gurnuo na trece mjesto a kad se orlandic oporavi bice cetvrta izmjena toliko o srpskom falkau