El Monira zadesio peh na putu za Beograd

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.01.2017.
09:56
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Libijski internacionalac Mohamed El Monir doputovao je u nedelju u srpsku prestonicu ali ga je na putu za Beograd zadesila neprijatnost zbog koje je morao da se obrati policiji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan danas bi trebalo da promoviše svoju drugu akviziciju u zimskom prelaznom roku, pošto je Mohamed El Monir u nedelju doputovao u Beograd.

Libijac je u srpsku prestonicu stigao letom iz Tripolija, sa presedanjem u Istanbulu, a na putu mu se dogodila i manja neprijatnost.

Bivšem fudbaleru Jagodine i Dinama iz Minska ukradena je torbica u kojoj se nalazio i novac, zbog čega je El Monir prvo morao da se obrati istražnim organima i da da izjavu, prenosi "Sportski žurnal".

Menadžeri Petar Bazić i Zoran Ranković potrudili su se da El Moniru vrate osmeh na lice tako što su ga odveli na večeru i pripremili ga za ono što će uslediti danas.

Nakon lekarskih pregleda Mohamed El Monir će parafirati trogodišnji ugovor sa Partizanom i biti predstavljen kao drugo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.

Promocija je zakazana za 13 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
11:01

Neka mu to bude jedini peh:-D Vujadin bi danas trebao da raskine ugovor, sad samo (samo, ej) kec, dvojka, sedmica i osmica ili barem pola od toga!!!