Ekspresna reakcija iz Partizana: ''Seti se, Zvezdane...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.01.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Pravo niotkuda, počela je nova polemika na relaciji Zvezda - Partizan. Terzić ''potkačio'' komšije, ali nije se dugo čekalo na odgovor iz Humske.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Iako do početka drugog dela sezone ima još čitavih mesec dana, atmosfera na relaciji Zvezda - Partizan postaje sve vrelija.

Podsetimo, Zvezdan Terzić je u najnovijem intervjuu za ''Redstarbelgrade.info'' između ostalog govorio i o najnovijoj suspenziji Partizana od strane UEFA, ocenivši pritom da se radi o neshvatljivoj grešci administracije kluba iz Humske, kao i da se Zvezdi takav propust ne može desiti.

Jasno, nije se dugo čekalo da mu iz Partizana odgovore, a u ime kluba na tu temu se oglasio Vladimir Vuletić, potpredsednik kluba iz Humske.

On je u izjavi za ''Informer'' najpre primetio da iz Partizana u poslednje vreme nije bilo komentara na račun Crvene zvezde, dok iz Ljutice Bogdana sve češće stižu izjave o dešavanjima u Humskoj.

Takođe, Vuletić smatra da je neumesno komentarisati odluke prvostepenog organa, dok god postoje ''apelacione pravne mogućnosti'' i s tim u vezi podsetio je Terzića na ono što je Zvezda doživela pre par godina.

''Dr Zvezdan bi trebalo da se seti kako je pre dve godine iskusio pravosnažno izbacivanje Crvene zvezde iz Evrope.

Ako on ima pamćenje zlatne ribice, nemaju ga svi, a želju da svoje nepočinstvo prikrije preko napada na Partizan valja tumačiti kao okolnost da je Zvezdi svejedno igra li neko takmičenje pod okriljem UEFA ili ne, budući da nijednu grupnu fazu nisu videli skoro deceniju.

Čini mi se da njegovo konstantno pominjanje Partizana prelazi u opsesiju, pa iz te opsesije jasno vidi ko je koga disciplinovao na poslednjem derbiju u kojem fudbaleri Crvene zvezde nisu imali šut u okvir gola Partizana'',
poručio je Vuletić.

Kako je počelo, izgleda da nas očekuje burna borba za titulu prvaka. Nadajmo se, makar i naivno, da će se do početka drugog dela sezone strasti stišati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 18.01.2017
09:56

Zvezda izbacena,Partizan paonod Ludigoreca,terzic izjavljuje u emisiji oko kao bi zvezda sigurno prosla Ludogorec.nZvezda dobila ludogorec zrebom,terzic izjavljuje kako su jaki ker imaju 8 stranaca.nDovodi u zvezdu strance na kilo,pokusava da se izjednaci sa ludogorecom,ispada od ludogoreca,najavljuje ostavku,nema ga pola godine i sada se javlja...

avatar
Red Star
Wednesday, 18.01.2017
00:25

I naravno jedna glupost vuce drugu glupost i tako u krug. Nazalost odredjeni broj navijaca komsijskog kluba podrzava gluposti.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
09:27

Odredjeni broj? Kod vas ogromna vecina podrzava, a ako ne ogromna, onda pozamasna. Ko je prvi poceo i ko je nastavio sa prozivanjem? :-D

avatar
Red Star
Thursday, 19.01.2017
17:46

U tome i jeste tvoj najveci problem sto na vasoj strani brda ne vidis nista pogresno :).

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Thursday, 19.01.2017
13:53

Vazno da si ti razumeo:-D Ja ne vidim da ima neceg pogresnog u vuleticevoj izjavi, jednom uvek treba da se odgovori, problem su oba terziceva obracanja. Inace, nemam bas lepo misljenje ni o kome od njih.

avatar
Red Star
Thursday, 19.01.2017
12:09

Ti uopste ne razumes sta sam napisao!! Terziceva izjava je povukla Vuleticevu je li nesto pogresno tu? I pogledaj komentare Zvezdasa na Terzicevu izjavu, a pogledaj komentare vasih na Vuleticevu pa mi onda pricaj o ogromnom i pozamasnom.

avatar
Čeki
Tuesday, 17.01.2017
22:49

Jao bre Terzicu sta i ti preterujes. Zao mi je sto ovako niotkuda proziva Partizan jer nema razloga. Zato dodje Vuleta lepo ga ugasio i cao. Ovako na finjaka. Inace Vuletic mi je drzao vezbe na Pravnom :D

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Tuesday, 17.01.2017
21:22
avatar
Zeljko Novicic
Tuesday, 17.01.2017
21:12

Mi para nemamo al' jos nismo stigli dotle da jedemo nokte.

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 18.01.2017
14:58

kako nemate kad vam NIS tacnije drzava daje 4,5 miliona evra godisnje, i kad vam Telekom tacnije drzava daje 1,5 milion aevra godisnje?

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Tuesday, 17.01.2017
21:08

Ko vise pada na ovu farsu i laznu prepirke, opet ljudima zamazujete oci!!! Dovoljno je bilo da jednom odgovorite tom koker-spanijelu, gledajte nas! Vase igrarije oko ove suspenzije su uzasno sramne i nedopustive, za nju i ogroman problem koji je prati, a koji je ne na pomolu nego se vec i desio se znalo jos petog januara (imam i dokaz za to), verovatno i pre toga, ako su to mogli da saznaju navijaci, a proslo je skoro dve nedelje od toga, sta vi zamisljate?! Toliko kontradiktornih izjava na tu temu ste dali koje nigde u ozbiljnom fudbalskom svetu ne bi mogle da prodju nekaznjeno, odmah ostavke SVI!

avatar
DzoniSetac
Tuesday, 17.01.2017
20:52

Dovoljno je videti ovu sliku,i komentar je suvisan

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 17.01.2017
20:38

hahaha nisu imali sut,toliko o tome,dobili jedan derbi posle sto godina i pricaju nesto a godinu po ne izlaze iz minusa :D i terzic nije bio tu kad se to desilo,sad ste vi iz evrope izleteli,i nece vas dugo biti ne brini :)

avatar
The Real Man
Tuesday, 17.01.2017
21:38

Jel ti Terzic neki rod? Slican nacin pisanja imate.

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 17.01.2017
22:59

Nasa pobeda je u tome sto i u fudbalu i u kosarci dok SNS kadar nije usao u uprave vi tituli niste mogli ni da prismrdite.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 17.01.2017
22:02
avatar
paok
Tuesday, 17.01.2017
20:34

Ko je ovaj lik uopste, kakve ima veze sa sportom. Da je neki pravnik ovo se ne bi desilo. Koce da odgovara ako nas zaista izbace a ovamo pricaju kako su plate redovne. Ja posle svega ne znam ko laze kod nas. Ako neko nesto zna neka objasni.

avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 17.01.2017
20:29

Covjek objasnio Terzi, ali realno Partizan jos nije izbacen jer se ceka odluka nakon zalbe, prema tome ako ga i nakon toga izbace Terza moze pricati o tome ali ne vidim potrebu jer je kao sto kaze Vuletic Zvezda bila izbacivana a Partizan ne.

avatar
gosfkcz
Tuesday, 17.01.2017
21:22

Sta mu je objasnio? Ni ti ni on ocigledno ne umete da citate. Terzic je rekao lepo da Zvezda jednostavno nije imala novac a vi ste ga imali ali je vasa administracija zabrljala tako da ne mozes to da poredis. ali, vi znate samo da pljujete bez da razumete sta ste procitali.

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 18.01.2017
15:06

Da, ali crvena nije imala administraciju koja je ubacena od drzave da unusti klub vec da mu pomogne, i to je bitna razlika ;)

avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 17.01.2017
23:13

Ko uopste poziva Terzica da komentarise stanje u Partizanu, zasto vas kopka da li ce ili ne Partizan biti izbacen, bavite se svojim dvoristem, i vasim smanjenjem duga.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 17.01.2017
22:18

Dobro, a sta ima Terzic da pominje nas, ali bukvalno na svakih nedelju dana. Znaci, onaj ko razume sta procita znao bi da to nije nikakva dusebriznicka izjava doktora, vec trazenje bas ovakvog sukoba koji ce uslediti. Jednostavno, vi ste takvi i nema tu pomoci. Eno onog iz KK, isto tako, znaci niko ih nije pomenuo dve godine, a ne propusta priliku da nas komentarise i pored toga sto je stavio tacku na to, jedno hiljadu puta, ja mislim. I jeste ovaj bucko objasnio Terzi neke stvari. Druga stvar je sto oni stvarno jesu nesposobni i sto nema potrebe da upadaju u ovakve zamke koje Zvezda postavlja bilo da su u tom trenutku jaci, ili slabiji, to je totalno nebitno. Mislim da je Terzic poslednji covek na svetu koji treba nekog da proziva zbog sposobnosti, ili nesposobnosti kada su LEGALNE stvari u pitanju. Za onu drugu zonu kojoj je on blizi, vec moze svasta da se nauci. Cak bi svet mogao da se ugleda na vase celne ljude, mislim da bi potekao med i mleko kad bi samo hteli da primene njihove metode. Covek je unistio i FSS i OFK, unistio bi i vas, ali ne sme od ... znas vec kog. Kad ne bude bilo njega, videces kako cete proci ako vam Dr jos uvek bude bio u klubu. Nas ce vec do tada unistiti trenutna garnitura, tu nema rasprave.

avatar
Milan Petrovic1
Tuesday, 17.01.2017
21:51

Ti stvarno mislis da Partizan jos nije izbacen?

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Tuesday, 17.01.2017
20:28

Ode vv u trenere, sportska struka je postala bogatija za jos jednog eksperta nad ekspertima...