Efikasniji od Ronalda, a igra u Srbiji!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.12.2015.
10:10
Izvor: Sportske.net, Kurir

Zanimljiva statistika vezana za Zvezdinog bombardera.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako prenosi kurir.rs, portugalski mediji napravili su zanimljivu statistiku koja se tiče njihovih fudbalera koji igraju van zemlje.

Najefikasniji je Ugo Vijeira. Zvezdin vođa napada je ove jeseni u šampionatu Superlige pogodio mrežu 14 puta, dao je četiri gola više od Ronalda. Iza je još jedan reprezentativac Nani sa 6 golova...

Ovo je prvi put posle mnogo godina da Ronaldo koji je mašina za golove nije najefikasniji portugalski fudbalski "gastarbajter".

Inače, Vijeira nikada nije u jednoj polusezoni bio ovako efikasan. On je prošle godine za Torpedo dao svega 3 gola, a najbolja polusezona bila mu je pre par godina i Žil Visenteu kada je tresao mrežu 8 puta. Tada je otišao u Bragu gde se nije naigrao.

Ni na pozajmici u španskom Hihonu se nije proslavio, a izgleda da mu je dolazak u Zvezdu oživeo karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KunAguero
Friday, 18.12.2015
22:40

Ljudi, poredite coveka koji igra u JSL i coveka koji igra Primeru i LS. Ajmo realno da sagledamo i da nisu namestene utakmice u JSL, poredjenje datih golova u JSL pored odbrana koje ne lice ni na sta pocevsi od Partizanove, preko Borca, OFK-e, do Cukarickog i Jagodine, sa datim golovima protiv odbrana ekipa iz Primere i LS, to je besmisleno. Lepo je videti ovakvu statistiku, ali desilo se da i Ronaldo ima losu sezonu i da nije efikasan, ali ovakvo velicanje nije potrebno.

avatar
Airton Senna
Friday, 18.12.2015
14:21

PoBogu ljudi šta pišete:poredite Ronalda i ovog lika koji igra u ligi gde se sve ali bukvalno sve utakmice nameštaju zadnjih 15 godina.Prvo partizan namešta 10 godina ,zvezda će sledećih 10 i vi ovog amatera koji igra trolejbus ligu gde mu se svi sklanjaju poredite sa Ronaldom i Nanijem.Užas.

avatar
Даниел Агер
Friday, 18.12.2015
17:07

Aj mi javis neke utakmice kad vec znas da se namestaju? Evo vec 2 godine nisam ubo tiket, pa te molim da mi javis koje su to utakmice namestene, pa da i ja ubodem neki tiket. Kako npr kod Engleza nije namesteno da Celzi ili Mancester izgube od Bormauta, a kod nas namestaju i Zvezda i Partizan. Kao sto ima kod nas namestanja, tako ima i u svakoj drugoj ligi. Npr neko bi rekao da je Rad - Partizan namesteno zato sto je Partizan stigao na 2:2, a isti taj bi potvrdio da je regularna utakmica Barsa : Dep. La Coruna. Jedino je velika razlika u kvalitetu liga i nista vise. Nasa liga je mnogo slaba, ali nikada se necu sloziti da je nasa cela liga namestena, a ostale da nisu. Kladionica danas igra najvecu ulogu u fudbalu i svaku ligu nameste kad hoce i kako hoce.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 18.12.2015
13:40

pa u drugim ligama nema namestanja kao u srbiji covek predribla 4 protivnicka igraca kao da su amateri i da gol pa to nigde nema

avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Friday, 18.12.2015
14:59

a ono sa 30 metara :D

avatar
Liverpool_Zvezda
Friday, 18.12.2015
18:35

Koga je driblao u el klasiku?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 18.12.2015
12:46

Zvezda je magija.

avatar
NeWave86
Friday, 18.12.2015
12:31

Verujem da ce Zvezda uzeti bolju kintu za njega nego za Grujica.Samo zato sto je Portugalac.