Džošua Parker - I golgeter i ''novinar''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.02.2015.
12:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Među igračima Crvene zvezde sve je bolja atmosfera kako se bliži start prolećnog dela sezone. To potvrđuju i Džošua Parker i Vukašin Jovanović u svom ''šou-programu''.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezdin novi napadač Džošua Parker vrlo brzo se uklopio u novu sredinu, saigrači u Crvenoj zvezdi su ga sjajno prihvatili, što je on i potvrdio u još jednoj izjavi za zvanični klupski sajt.

''Mislim da su me igrači jako brzo prihvatili. Rile, Saša, dobro pričaju engleski, većina igraća priča dovoljno dobro da možemo da se razumemo na terenu. Luka nije toliko dobar, ali pokušavam da ga naučim'', šali se Parker.

On je, naravno, svestan šta se od njega očekuje u nastavku sezone u Superligi.

''Znam da je ekipa imala problema sa realizacijom u prvom delu sezone, i zato su me doveli. Nisu me doveli da asistiram, oni već imaju igrače koji to mogu da rade odlično'', istakao je Parker.

Na kraju je Zvezdin novi golgeter pokušao da se oproba i u ulozi novinara, a njegov prvi sagovornik bio je Vukašin Jovanović.

Bilo je zanimljivo, a na jednu Vukašinovu ''provokaciju'', Džošua je uzvratio - psovkom. Naravno, niko se nije naljutio. U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 11.02.2015
13:43

Oduvek su mi bili gotivni ovi crnci u Zvezdi ali nesto slabo prolaze..