Džošua, dužan si piće Lazoviću!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.03.2015.
17:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su prvi trijumf u prolećnom delu sezone pošto su u Jagodini slavili rezultatom 2:3. Pri vođstvu 0:2 crveno-beli su mogli da stave tačku na meč a evo promašaja koji je Zvezdu mogao da košta bodova.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije vratio se u borbu za trofej nakon pobede u Jagodini koja je ostvarena mnogo teže no što je to bilo ko mogao da pretpostavi posle prvog dela igre.

Sa dva pogotka u mreži "Ćurana" Zvezda je trasirala put ka pobedi već posle 23 minuta igre a tačku na trijumf gosti su mogli da stave već na startu drugog dela.

Sudija je nagradio Crvenu zvezdu jedanaestercem, novajlija Džošua Parker uhvatio se za loptu, ali je njegov udarac sa "kreča" završio preko prečke.

Desetak minuta kasnije domaćin se sa dva brza gola vratio u meč izjednačivši rezultat na 2:2 a junak Zvezdine pobede bio je Darko Lazović. Brzonogi Čačanin postigao je gol deset minuta pre kraja kojim je Zvezda smanjila prednost vodećeg Partizana na četiri boda.

Posle svega viđenog, Džošua Parker će tokom naredne nedelje morati da odvede Darka Lazovića na piće pošto ga je kolega izvukao i sprečio situaciju u kojoj bi bivši fudbaler Domžala izrastao u tragičara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke