'Džin' otvoreno - Ovaj promašaj će pamtiti celog života!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
15:44
Izvor: Sportske.net

Levi bek fudbalskog kluba Crvena zvezda Dušan Anđelković otkrio je mnoge zanimljive detalje vezane za karijeru među kojima je i promašaj koji će zauvek pamtiti.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je na startu nove sezone rubriku "Sasvim lično sa..." u kojoj će se prvotimci predstavljati kroz odgovore na kratka pitanja.

Jedan od najiskusnijih u timu Dušan Anđelković imao je tu čast da probije led i mora se priznati da je popularni Džin imao pregršt zanimljivih odgovora.

Bilo je teško opredeliti se koji je odgovor najupečatljiviji, a mi smo verovali da će pažnju navijača privući ono promašaj koji će Anđelković pamtiti do kraja života.

"Protiv Glazgov Rendžersa na 'Marakani', kada mi je u prvom poluvremenu, nakon centaršuta, lopta došla na desnu nogu. U padu sam iz prve morao da šutiram iz voleja i lopta je otišla preko gola. Često se setim te situacije" otkrio je Anđelković.

Bio je to revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji je Crvena zvezda igrala protiv Rendžersa u Beogradu pre deset godina.

Nakon poraza od 1:0 u Glazgovu crveno-beli su jurili rezultat ali je revanš završen bez golova pa je propuštena velika prilika da se obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Pored pomenutog promašaja Dušan Anđelković je govorio i o tome koji mu je omiljeni stadion, čiji bi dres voleo da ima, koju utakmicu i asistenciju pamti, ali i koja mu je uzrečica, šta ne bi oprostio i šta ga najlakše iznervira.

Sve odgovore Dušana Anđelkovića možete pronaći klikom OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke