Džigi zakazao proslavu titule!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.05.2015.
17:43
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vezni fudbaler Partizana Nikola Ninković veruje da će ekipa na naredne dve utakmice ostvariti dva trijumfa i da će nakon duela sa Novim Pazarom moći da proslavi titulu pred svojim navijačima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pripremaju se za utakmicu 27. kola Jelen Superlige koju u subotu od 19 časova igraju pred svojim navijačima protiv subotičkog Spartaka.

Na četiri kola pre kraja crno-beli imaju pet bodova prednosti u odnosu na "večitog rivala" koji zauzima drugu poziciju na tabeli pa je sve izvesnije da će Partizan vratiti titulu u Humsku.

Duel sa Spartakom biće pretposlednji koji će u tekućoj sezoni izabranici Zorana Milinkovića odigrati pred "Grobarima" a Nikola Ninković se nada da će slavlje moći da bude upriličeno u pretposlednjem kolu.

"Svaka naredna utakmica je jako teška, posebno zbog toga što se bliži kraj prvenstva. Sugurno je da neće biti lako a čini mi se da ćemo titulu moći da proslavimo na našem stadionu posle meča sa Novim Pazarom" rekao je Ninković.

Partizan zauzima lidersku poziciju na tabeli sa 63 osvojenih bodova pa će mu za overu titule biti neophodne još dve pobede i jedan remi a sve pod pretpostavkom da će Zvezda dobiti sve utakmice do kraja sezone.

"Nadam se da ćemo pre poslednjeg kola završiti posao i da ćemo pred svojim navijačima proslaviti titulu" zaključio je Ninković.

Do kraja šampionata Partizan se sastaje sa Spartakom i Novim Pazarom u Humskoj, odnosno sa Napretkom i Borcem u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 07.05.2015
10:58

Stizemo Dzigi da proslavimo tu vrednu titulu i onda ce opet na leto doci neki Tun ili Samrok i pet komada u mrezi.

avatar
Bata
Wednesday, 06.05.2015
23:16

Samo igrajte i slavićemo

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 06.05.2015
18:19

Bilo bi lepo kad bi grupa Jna ponovo pevala :) Bio bi to ponovo spektakl kao preprosle godine... koji se moze videti samo u Humskoj ... kako Grobari slave titulu :) Ziveo Partizan... Bravo Grobari... uz vas je sve lepse..PARTIZAN BELGRADE

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 06.05.2015
17:50

Mi vec imamo dovoljno bodova za odbranu titule- po dva bodan+ protiv Novog Pazara, Radnickog iz Nisa, Cukarickog i Severine crvenperke, ali i jedan bod da nam oduzmu protiv Vozdovca:-D

avatar
Gorann
Wednesday, 06.05.2015
18:44

Opet imaginarni bodovi :)

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 07.05.2015
18:58

Zamisli kako im je,imaginarni bodovi,titule itd

avatar
Petar Petar
Wednesday, 06.05.2015
23:34

Ha,ha... Kazi im brate. Da ipak mi pobedimo jos dve bez tih nezvanicnih? I naravno da zgazimo onaj Cukaricki u finalu, mnogo poleteli, trebalo bi neko da im skrese krilca.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 06.05.2015
19:41

Nezvanicni, ne imaginarni:-D