Džajićevo ''STOP'' Čoviću?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.08.2015.
11:22
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Da li stare nesuglasice ponovo izbijaju na videlo? U tom slučaju, Nebojša Čović će imati veliku prepreku na putu ka preuzimanju čelne funkcije i u FK Crvena zvezda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tek što se učinilo da se strasti na ''Marakani'' polako stišavaju posle odlazaka nekolicine članova uprave na čelu sa Zvezdanom Terzićem, današnji ''Alo'' prenosi svoja saznanja da bi u susret vanrednim izborima u klubu moglo da dođe do novih trvenja.

Pomenuti izvor navodi da ranije neslaganje na relaciji Dragan Džajić - Nebojša Čović ovih dana ponovo isplivava na površinu, posle navodnog Čovićevog pokušaja da dođe na čelo kluba.

Podsetimo, u vreme dok je Dragan Džajić obavljao predsedničku funkciju u Crvenoj zvezdi pre par godina, mediji su ''brujali'' o njegovoj velikoj svađi sa Čovićem i da je čak došlo i do fizičkog sukoba njih dvojice.

Te spekulacije su se zatim stišale, došlo je do promena u rukovodstvu Crvene zvezde, a Džajić se povukao sa mesta predsednika i sada ima počasnu ''funkciju'' u klubu.

Međutim, ''Alo'', navodi da je upravo Džajić sada najveći protivnik ideje da Nebojša Čović preuzme vođenje kluba i da će ''pokušati po svaku cenu'', uz formiranje ''ozbiljnog fronta u klubu'' da takav scenario spreči.

Još jedan problem koji ne ide u prilog Čoviću je, prema ovim saznanjima, i odlazak Slaviše Kokeze sa mesta potpredsednika, jer je Čović navodno u njemu video potencijalnog saveznika da odmah dođe na čelo Zvezde.

''Jedna grupa navijača izričito je zahtevala Kokezinu ostavku i do dogovora nije došlo'', prenosi ''Alo'', a više na tu temu možete da čitate OVDE.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
treci klub kroacije
Wednesday, 12.08.2015
17:54

dzaja sta je uradeo uradeo to su stara vremena gotovo je sa tim covke digao polumrtu zvezdu u kosarci napred covicu ti si nam jedini spas

avatar
Wednesday, 12.08.2015
13:38

Jedna grupa navijaca izricito zahtevala... pa dok god huligani odlucuju o Zvezdi nista nece krenuti na bolje...

avatar
Zvezda 91
Wednesday, 12.08.2015
13:28

Dzajo tvoja mora biti poslednja, ipak si ti velicina i legenda kluba za razliku od nekih. Covicu nije mesto u fudbalskom klubu.

avatar
Wazza77
Wednesday, 12.08.2015
15:27

Pa komsije postujte svoje legende majka mu stara!!!Pizona,Pixija a i Dzajica ste oterali kao najvece kriminalce a sve su to bivse legende vaseg kluba koje je u ozbiljnoj krizi!!!

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 12.08.2015
15:46

Ma gde postuju...Ne znaju gde udaraju vise...Haos opsti :D

avatar
serpico
Wednesday, 12.08.2015
12:25

ajde sad, ko je veca legenda? U KK su mu ledja okrenuli najveci u istoriji kluba Moka i Duci, Dzaja je sledeci, a posle njega ko zna ko jos...

avatar
Wednesday, 12.08.2015
12:17

1, 2, 3...1, 2, 3...proba, proba...Čović... :D

avatar
Amar Zo
Wednesday, 12.08.2015
11:58

Ma najbolje cova da bude predsednik

avatar
Yeti Sumadinac
Wednesday, 12.08.2015
14:58

I jeste najbolje, samo sto ti ironises a ja to tvrdim vrlo ozbiljno. Ja ne vidim zasto bi Dzajic Cvetkovic Terzic ili bilo ko drugi bili bolji i vise kvalifikovani da maste rukave a CovicNije. Kao sto se vidi u KK iza njega nesto ostaje i gradi se, iza ovih samo pustos. To je jedan od razloga sto ga nece jer on sve hoce sam, a onda nema prostora za lapanje. Odgovorno ti tvrdim da se u KK pravda svaka kisela voda koja nije morala biti potrosena. E a tu onda nema mesta za Guscije pastete i ostalo. Dzajicu limuzina za svaku utakmicu do stadiona i rucak u svecanoj lozi, red slikanja i tapsanja dece po glavi i istom tom limuzinom kuci. To jeste i treba da bude njegova jedina funkcija u klubu.

avatar
Amar Zo
Wednesday, 12.08.2015
21:50

ne ironisem , ja sam vrlo ozb

avatar
Wednesday, 12.08.2015
11:55

Aman ljudi dal vi znate kojliko gospodsin Džajić ima godina i on treba da odlučuje u zvezdi