Džajićev povratak na Marakanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.09.2014.
16:57
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Za početak, doskorašnji predsednik Crvene zvezde samo je obavio jedan prijateljski razgovor sa Zvezdanom Terzićem, pa ni njegov novi povratak na Marakanu nije nerealna opcija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svuda pođi - na Marakanu dođi! Jednostavno, Dragan Džajić ne može bez Zvezde, a čini se da ni Zvezda ne može dugo bez njega.

Naime, kako prenosi ''Blic'', bivši predsednik kluba sa Marakane juče je prvi put došao na stadion u Ljutice Bogdana posle zvaničnog odlaska iz kluba, a primio ga je sadašnji prvi operativac Zvezdan Terzić, aktuelni generalni sekretar i sportski direktor.

Podsetimo, Terzić je u Zvezdu stigao baš u vreme kada je Džajić napuštao klub, i po preuzimanju funkcije poručio da su legendi kluba vrata Marakane uvek otvorena.

Juče je konačno došlo do njihovog ponovnog susreta, a u izjavi ''Blicu'' Terzić ne odbacuje mogućnost da se Dragan Džajić vrati Crvenu zvezdu.

''Ponoviću i ovog puta da Zvezda ne može i ne treba da bude bez Dragana Džajića. Veoma mi je drago da je došao u klub i nadam se da će ubuduće tu i biti. Naš razgovor je bio krajnje prijateljski, pa nismo sada pokretali tematiku njegove buduće uloge'', izjavio je Terzić, a za sada se spekuliše da bi Džajiću mogla da bude ponuđena uloga počasnog predsednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke