Džajić: "Derbi bio i ostao najveći"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.04.2017.
09:57
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić smatra da "večiti" derbi i dalje ima veliku težinu i da nijedna utakmica u regionu ne može da mu priđe po značaju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriće večeras snage po 154. put, a utakmica koja se igra na našem najvećem stadionu u okviru 1. kola plej-ofa Superlige lako bi mogla da se pokaže odlučujućom u borbi za trofej.

Počasni predsednik Crvene zvezde i jedna od "zvezda" najtrofejnijeg kluba u Srbiji Dragan Džajić ističe da će crveno-beli eventualnom pobedom staviti ruke na trofej.

"Naravno da se nadam da će Zvezda da dobije, ali sve je moguće. Činjenica je da bismo mi u slučaju trijumfa bili na korak od titule. Sa druge strane, ukoliko bi Partizan dobio, i dalje bi mogao da se nada. Teško mi je da budem objektivan. Meni je Zvezda uvek najbolja" kaže Džajić za "Informer".

Mnogi su mišljenja da "večiti" derbi "nije što je nekada bio", što je konstatacija sa kojom se Dragan Džajić samo donekle slaže.

Legenda jugoslovenskog fudbala tvrdi da je "večiti" derbi bio i ostao najveća utakmica regiona, ali i jedna od najvećih u Evropi.

"Znate, kažu da nije derbi što je bio. A zapravo je to bila najveća utakmica u Jugoslaviji, a i danas je najveća na ovim prostorima. Mogu slobodno da kažem i jedna od najvećih u Evropi. Nikad ovom derbiju nisu mogli da priđu Dinamo ni Hajduk. Možda je kvalitet fudbala slabiji, ali je interesovanje za utakmicu i dalje jednako veliko" zaključuje Džaja.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan igra se večeras sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke