Džaja: "Napustio nas je gospodin, velikan..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.03.2016.
17:33
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izrazio je saučešće porodici Dragana Nikolića i objasnio kako je srpsku kulturnu scenu napustio gospodin i velikan koji je na svoj način pratio Zvezdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poslednjeg radnog dana tekuće nedelje srpsku kulturnu scenu napustio je legendarni glumac Dragan Gaga Nikolić koji je preminuo posle duže bolesti u 72. godini.

Doajen srpskog glumišta bio je navijački opredeljen pa je i fudbalski klub Crvena zvezda danas u žalosti usled odlaska čoveka koji je na svoj način voleo i podržavao crveno-bele.

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić oglasio se ovim tužnim povodom i izrazio žaljenje zbog smrti njegovog imenjaka Nikolića.

"Veoma sam tužan. Godinama sam poznavao Drgana Nikolića. Decenijama. Bio sam mu gost, sećam se dobro, u kultnoj emisiji 'Obraz uz obraz' kada je bilo prisutno nas petorica Dragana" prisetio se Džajić.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde objasnio je kako je Dragan Nikolić uvek bio odmeren istakavši da mu je jako drago što je takav gospodin navijao za Zvezdu.

"Pratio je Zvezdu na svoj način - zvezdaški, ali ne vređajući nikoga. Uvek je bio gospodin u svim svojim postupcima. Žao mi je što je otišao jedan velikan naše kulture. Želim iskreno saučešće njegovoj porodici" poručio je Džajić.

Glumac Dragan Nikolić biće sahranjen u ponedeljak, 14. marta u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, najavilo je danas pozorište Atelje 212.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 13.03.2016
10:15

Гаги, нека ти је вечна слава и хвала ти на дивним улогама које си нам подарио и по којима ћемо те заувек памтити. Такав глумац, такав човек, се никада више неће родити.

avatar
Saturday, 12.03.2016
02:28

Vecan slava i mir velikom Draganu Nikolivu. Zvezda je pobedila veceras za njega. Neci vise biti ista bez njega.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 11.03.2016
19:20

Srbija je izgubila još jednog velikana. Večna mu slava.

avatar
Zeleznik Republika
Friday, 11.03.2016
18:47

Pocivaj u miru legendo..