Dvojica sigurno preskaču Dinamo, trojica pod znakom pitanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.09.2017.
09:24
Izvor: Sportske.net

Sa velikim problemima susreće se stručni štab Partizana uoči utakmice drugog kola Lige Evrope sa kijevskim Dinamom.

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Aktuelni šampion priprema se za utakmicu sa kijevskim Dinamom koja je na programu u četvrtak i koja se igra u okviru 2. kola grupne faze Lige Evrope.

Stručni štab crno-belih susreće se sa velikim problemima uoči pomenutog meča jer još uvek nije izvesno na koje sve igrače trener Miroslav Đukić u četvrtak neće moći da računa.

Ono što već sada može da se kaže, a poznato je već neko vreme, jeste da Zoran Tošić i Nebojša Kosović neće biti u konkurenciji za duel sa Dinamom iz prostog razloga što su otpisani na duže vreme. Zrenjaninac je povredio mišić lista na meču sa Napretkom i neće ga biti tri do četiri nedelje, dok Nebojša Kosović neće moći na teren pre 2018. godine zbog povrede ligamenata kolena.

Osim pomenute dvojice utakmicu sa Dinamom iz Kijeva mogla bi da propuste još trojica igrača jer nije izvesno da će se oporaviti do četvrtka.

Navijače najviše zanima da li će Vladimir Stojković biti spreman za duel sa Dinamom ali to je pitanje na koje u ovom trenutku niko nema odgovor. Reprezentativni čuvar mreže osetio je bol u mišiću zadnje lože pred duel sa Radom, utakmicu je odgledao sa klupe, a naknadni pregledi pokazali su da povreda nije teže prirode ali da je terapija neophodna.

Slede tretmani plazmom što je savremena i efikasna metoda lečenja kada su ove vrste povreda u pitanju, ali niko ne može da garantuje kako će Stojković na nju reagovati i da li će biti spreman da stane među stative u četvrtak uveče.

Probleme sa povredama imaju još Nemanja G. Miletić i Marko Jevtović i ostaje da se vidi ko će od pomenute trojice do četvrtka uspeti da se oporavi ne bi li Miroslav Đukić imao što više igrača na raspolaganju.

Utakmica drugog kola Grupe B između Partizana i kijevskog Dinama igra se u četvrtak od 21.05 bez prisustva navijača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 26.09.2017
13:18
avatar
Real/Partizan
Tuesday, 26.09.2017
12:16

Nemanja Miletic i Jevtovic su pojacanja ako ne budu igrali, jer su jako losi, pogotovo persona dva, taj je totalno neuopotrebljiv, nije ni Kosovic nesto, pz ! :D

avatar
Toto Salvatore Riina
Tuesday, 26.09.2017
10:49

Garant ih je Drincic povredio.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 26.09.2017
12:41

Nijedan od njih nije igrao prekjuce.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 26.09.2017
10:02

Ni Miletic ni Jevtovic ne bi trebali da budu ni medju 18 tako da to nikakav problem nije, a ako ne bude branio Stojkovic, moze da nas ocekuje prava kanonada Hahaha Stojkovic- Vulicevic (Miletic), Ostojic, Mitrovic, Antonov- Everton, Radin- Jankovic, Suma, Tavamba- Jovanovic. S obzirom na to da (N. Stevanovic), El Munir i Marjanovic nisu registrovani (?!) za Ligu Evrope, klupa: Jovicic, -Nema- Miletic, Pantic, Ilic, Djurickovic, Solomon, Ozegovic.

avatar
FCPartizan1970
Tuesday, 26.09.2017
09:47

Ako cemo realno problem je samo Stojkovic i Tosic. Radin je u boljoj formi i sigurniji od Jevtovica. Antonov takodje od Miletica. Zao mi je sto jos mesec dana ne mogu videti Jankovica, Tosica i Sumu istovremeno na terenu. Napred Partizan 💪💪

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 26.09.2017
12:41

Radin je i u najgoroj formi bolji od Jevtovica.

avatar
Realan_PFC
Wednesday, 27.09.2017
01:28

i ja jedva cekam da vidim tosica i jankovica po stranama a sumu na poziciji poluspica u isto vreme, a tawambu bi povukao iza njih na poziciju zadnjeg veznog sa evertonom :D to bi bilo zanimljivo videti, tu petorku na sredini (pantic kao zamena prednje trojke)

avatar
Poznavalac
Tuesday, 26.09.2017
09:40

Jevtovic i miletic ce nas samo pojacati ako ne budu mogli da konkurisu za mesto u timu.