Dve različite Zvezde - Evo kako je izgledao tim koji je dobio "Zmajeve" pre 8 meseci!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.05.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net

Osam meseci prošlo je od poslednjeg duela Voždovca i Crvene zvezde na Vračaru, a interesantno je videti u kakvom je sastavu lider šampionata tog 9. avgusta priredio preokret i otpočeo pobedonosnu seriju.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u utorak očekuje treći ovosezonski duel sa Voždovcem u Superligi, a drugi koji će biti odigran na stadionu Obilića na Vračaru.

Poslednji put kada su "Zmajevi" gostili Crvenu zvezdu na Vračaru lider superligaškog karavana slavio je posle preokreta rezultatom 3:2, a bolje upućeni u domaći fudbal setiće se da je upravo 9. avgusta 2015. godine Zvezda započela istorijski niz od 24 trijumfa u domaćem prvenstvu.

Trener crveno-belih Miodrag Božović u ponedeljak je potvrdio da protiv Voždovca neće moći da nastupe suspendovani Aleksandar Katai i Marko Grujić, dok povrede i dalje muče Sava Pavićevića i Huga Vieiru.

Kada se uzmu u obzir svi kadrovski problemi koje Miodrag Božović ima u datom trenutku, može se konstatovati da će Crvena zvezda u utorak nastupiti sa potuno drugačijim timom u odnosu na onaj koji je pre osam meseci napravio prekoret protiv Voždovca na Vračaru.

Crvenu zvezdu su napustili Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Mamadu Mbođ (Žalgiris), Vukašin Jovanović (Zenit) i Idan Vered (Otava Fjuri), a to su, pored ostalih bili igrači koji su 9. avgusta 2015. godine počeli duel sa Voždovcem.

Pored pomenute četvorice, sutrašnju utakmicu sigurno neće početi ni Savo Pavićević, Marko Grujić, Aleksandar Katai i Hugo Vieira, a očekuje se da na klupi budu Marko Petković i Mihailo Ristić.

Ukoliko Miodrag Božović u utorak ne napravi neko veće iznenađenje, duel sa Voždovcem trebalo bi da počne sledećih 11 fudbalera.

Crvena zvezda
- Kahriman, Cvetković, Rendulić, Luković, Ibanjez, Donald, Le Talek, Srnić, Babunski, Plavšić, Sikimić

Prostim poređenjem startnih postava sutrašnje i utakmice koja je odigrana pre osam meseci, dolazi se do zaključka da će samo Luis Ibanjez početi oba susreta.

Evo u kakvom je sastavu Crvena zvezda nastupila 9. avgusta protiv Voždovca na Vračaru uz napomenu da je tog dana dres "Zmajeva" nosio Predrag Sikimić, momak koji će sutra nastupiti za Zvezdu.

Crvena zvezda - Rajković, Petković, Pavićević, Mbođ, Ibanjez, Jovanović, Ristić, Grujić, Vered, Katai, Vieira

Utakmica 34. kola plej-ofa Superlige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u utorak, 3. maja od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 02.05.2016
23:28

Zao mi sto je Vered otisao

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 02.05.2016
21:22

Dobro je nema Orlandica.

avatar
Џејсон Стејтамм
Monday, 02.05.2016
18:30

Meni deluje jace onaj tim od pre 8 meseci