Dva reprezentativca za jaču Vošu!

  • 09. februar 2013.

  • 11:31

  • Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Smiraj prelaznog roka protekao je užurbano za novosadski tim koji je u toku jučerašnjeg dana postao jači za dva fudbalera.


Foto: fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina zimski prelazni rok okončao je dovođenjem dva nova fudbalera.

Novosadska ekipa jača je za dva reprezentativna fudbalera, jedan od kojih je Eduardo Fiero, dojučerašnji napadač ekipe Universitario de Sukre, šampiona Bolivije, čiji je Fiero i reprezentativac.

Ovaj fudbaler igra na poziciji centralnog napadača, za svoj bivši tim je odigrao 33 utakmice i postigao 24 gola.

Visok je 181 santimetar, rođen 1988. godine, a Vojvodini se obavezao na trogodišnju vernost.

Drugi fudbaler, takođe reprezentativac, je Igor Vujačić, član mlade selekcije Crne Gore i dojučerašnji fudbaler Zete.

Vujačić igra na poziciji centralnog odbrambenog igrača, rođen je 1994. godine, visok 189 santimetara, a dres novosadskog tima nosiće u naredne četiri godine.

Dovođenjem pomenuta dva igrača novosadski tim je dodatno pojačao konkurenciju u timu pred nastavak sezone u Jelen Super ligi.


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Posrnuli Junajted

Mančester Junajted je jedino u sezoni 1990/91 imao manje bodova nakon 34 kola Premijer Lige (56), nego što ima u tekućoj sezoni (57).

57

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...