Dva puta su već razočarali ''Grobare'', treći put neće?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
15:14
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle dva kiksa na svom terenu, a onda i pobede nad Donjim Sremom u Novom Sadu, fudbaleri Partizana narednog vikenda igraju treću utakmicu pred svojim navijačima u drugom delu sezone. Pobeda ne bi smela da izostane, iako je Rad u sjajnoj formi...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ukoliko žele da u maju slave šampionsku titulu, fudbaleri Partizana moraće da uđu u seriju pobeda, kako ih ''velčiti rival'' ne bi stigao na tabeli već u uvodnom delu nastavka sezone.

Poznato je i da se ''večiti derbi'' na proleće igra na Marakani, da će Zvezda tu biti u ulozi blagog favorita, pa sve ispod sadašnja četiri boda prednosti do duela sa Zvezdom, može da izazove zebnju u Humskoj, kad je osvajanje titule u pitanju.

Zbog toga, crno-beli na rednog vikenda ne smeju da dozvole novi kiks na svom terenu. Bilo bi to zaista nedopustivo u ovakvoj ligi i sa ambicijama koje Partizan ima, bez obzira na dobro poznati alibi zbog odlazaka najboljih strelaca, Škuletića i Lazovića.

U njihovom odsustvu, sada se više golova očekuje i od Petra Grbića, koji veruje da će crno-beli posle Donjeg Srema, upisati i drugu uzastopnu pobedu u Superligi.

''Jesenas smo odigrali dva meča, jedan u prvenstvu, koji smo lako dobili, dok je u Kupu Srbije bilo veoma neizvesno. Ovoga puta je razlika u tome što igramo na svom stadionu, pred našim navijačima, a kada je tako svaki ishod, sem pobede, smatra se neuspehom. Daćemo sve od sebe da ne razočaramo navijače'', poručio je Grbić.

Za razliku od prethodna tri kola, Partizan će protiv Rada biti jači za trenera Marka Nikolića na klupi, kome je istekla suspenzija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.03.2015
16:19

Poznato je da ce zvezda imati ulogu blagog favorita?! Po cemu ce oni uopste biti favoriti pa makar i blagi?

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 11.03.2015
16:29

Po tome sto smo svetski i evropski prvak, najtrofejniji srpski klub, sto se igra na Marakani, sto smo u boljoj formi.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.03.2015
20:48

Penal za Donji Srem nije postojao, nije igrao rukom taj nas igrac.nAko je neko trebao da se zali na sudjenje, to smo onda samo mi!

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 11.03.2015
18:13

@ Grobari KanadanTradicija je tradicija. Jednostavno bolja forma, nas stadion, armija navijaca.nEkipa partizana je ocajna. Poklonjeni bodovi protiv Vozdovca posle faula Saponjica, penal za Donji Srem, ocigledna nezainteresovanost ekipe Donjeg Srema u prvom poluvremenu...Eto zasto je Zvezda favorit.

avatar
Grobari Kanada
Wednesday, 11.03.2015
17:18

hahahahahaha hoce Savicevic, Pancev, Prosinecki i ostali da igraju na tom derbiju??

avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 11.03.2015
16:32

Zato sto se igra na nasem stadionu (mada je svejedno, uvek imamo najvecu podrsku u ligi) i zato sto imamo bolju ekipu. Koliko god mi losi bili, vi ste gori.