Dva potpisa na 'Marakani'

Autor: Boban Filipović
četvrtak 17.11.2016.
16:13
Izvor: Sportske.net

Dvojica Zvezdinih omladinaca potpisala su danas profesionalne ugovore sa našim najtrofejnijim klubom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Da li je ovo najava da će se Crvena zvezda u budućnosti više oslanjati na svoju decu?

Aleksa Terzić i Stefan Cvetković, momci iz omladinskog pogona crveno-belih, poptisali su danas profesionalne ugovore sa klubom.

Terzić igra na poziciji beka, dok je Cvetković krilo.

Ova informacija potvrđena je i na zvaničnom Zvezdinom tviter profilu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 17.11.2016
22:14

Не знам због чега су потписали уговоре кад никад неће играти за први тим.

avatar
CZYNWA
Thursday, 17.11.2016
20:30

Kakve koristi kad ce i dalje igrati Muce, Fibel, Andjelkovic, Lukovic, Sikima, Muce, Kanga... Ne kazem ja da su oni losi igraci, ali klub na duzem planu od njih nema nikakve koristi. Cist primjer je Grujic, cijom se prodajom obezbjedilo normalno funkcionisanje kluba citavu sezonu. Zvezda ima dosta igraca koji po kvalitetu ne zaostaju za prvotimcima, ali nemaju menadzere da ih poguraju, a ni Terza i kompanija se ne mogu ugraditi na njima.

avatar
indija durot
Friday, 18.11.2016
10:19

Sa strancima se pokusalo domoci neke od grupnih faza u evropi jer tu leze pare i spas i svi smo bili za to tada.Sad kad nismo to uspeli nastaje problem njihovih ugovora i postavlja se pitanje koliko su i ko od njih potreban za slabu super ligu.Pa nije grof dosao u Zvezdu da gusi klince vec je postojala opsta volja i saglasnost da Zvezda konacno nesto uradi u evropi.Moje misljenje je da od stranaca ostanu Kanga,Ruiz i Le talek i da se ne gomilaju igraci.Dati sansu Babunskom,Lukovicu koji me odusevio napretkom,Srnica vratiti u formu,kakav crni Muce..Plavsica obavezno treba gurati jer je on po meni sledeca zlatna koka..Od pojacanja eventualno vule makar i na pozajmicu jer je i protiv Norvezana pokazao kakav je stoper

avatar
CZYNWA
Friday, 18.11.2016
18:05

Da brate, sve to stoji, ali ako vec dovodis stranca, rizikuj i dovedi kvalitenog (a takvi se moraju platit). Dalje, u nasoj ligi beka igra Andjelkovic, umjesto da se pruzi sansa Milosevicu, koji je moj inace doveden. NAJveca prevara i ugradjivanje poslednjih godina je Adam Micel, koji je potpisao na godinu dana (sa opcijom produzetka, ali kako da produzi ugovor kad nije tu i kad nemaju uvid u njegov napredak) i proslijedjen na pozajmicu. Strance NE dovoditi, pa Maras je jeftiniji od Fibela, mladji, bolji, pa opet nije doveden.