Duća Tadić opet oduševio! Znate li šta je rekao ocu po povratku iz Velsa?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.11.2016.
10:50
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Dućo, junačino!

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Tokom utakmice u Kardifu svi smo bili besni na velške grubijane na terenu, pa možete samo da zamislite kako je bilo pododici Dušana Tadića dok su ga Velšani nemilosrdno tukli tokom meča.

Popularnom Dući je polomljen nos, veći deo meča odigrao je krvavog lica i dresa, ali srećom bar neće morati na operaciju.

Srbija je na kraju osvojila bod, raspoloženje je svima popravljeno, a u izjavi za ''Blic'', Tadićev otac Petar otkrio je šta je sve preživljavao i on i njegova supruga Marija, kao i kompletna porodica tokom utakmice.

''Mučno je bilo gledati dete kako leži u lokvi krvi. Marija je plakala i kukala po kući, nisam mogao da je smirim, na kraju je morala 'bensedin' da popije. Na te scene bi neprijatelj morao da zatvori oči, a ne roditelj. Kako ga je ovaj odvalio i nas je zabolela glava.

I snajka Dragana je plakala, a moji unuci Vasilije (8) i Veljko (5) su dečački reagovali, kažu da su hteli da se stvore u Velsu i da prebiju Tejlora. Onaj bradonja (Ledli) je tukao mog Dušana k’o vola u kupusu. I onaj mali, čim dobije loptu, pravi prekršaj... Užasno nam je bilo, niko nije mogao da spava posle meča u Kardifu',
otkrio je Petar.

Ali, pored svega što je doživeo, Dušan Tadić je i posle meča junački reagovao, o čemu svedoči i poruka koju je uputio ocu.

''Pitam ga: 'Kako ti je nos?', a on će: 'Pusti, ćale, nos, bitno je da smo ostali neporaženi! Povreda će se izlečiti, bitan je bod!'. Kaže da ga je selektor Muslin pitao da ga izvede iz igre, ali ovaj moj tvrdoglav, ni da čuje. Imponuje mi što imam sina koji je pravi ratnik na terenu'', poručio je ponosni otac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Tuesday, 15.11.2016
23:33

Je l to onaj Tadic koji je bio van reprezentacije zbog nedostatka kvaliteta? :-D

avatar
bagra
Tuesday, 15.11.2016
13:35

Sacuvaj gospode boze, dokle smo mi dosli kada je bod kao kuca. Muka mi je od naseg fudbala majke mi!

avatar
Milos Miljkovic
Tuesday, 15.11.2016
14:27

Vels je igrao polufinale EP, ne znam sta ti nije jasno. Imaju dobre igrace i dobra su ekipa, koliko godina vec igraju u maltene istom sastavu. Pogledaj fifinu rang listu i videces da su 11 na svetu, nisu tu za dzabe. Kada nas je vodio Radomir Antic bili smo 10 na svetu, pa niko nije kritikovao reprezentaciju, tada su bili dobri. Pustite momke da igraju fudbal, sa Muslinom na celu nemaju poraz, bice opet dobra ekipa. Dosta mi je vas nezadovoljnih, samo znate da kritikujete i sve zivo vam smeta.

avatar
transformers1
Wednesday, 16.11.2016
00:25

U pravu si, pogledajte nasu prvu postavu, golman i prvi napadac nam igraju u drugoj ligi, Ivanovic greje klupu, zatim tu su igrcci iz turske lige i slicno... Antic je imao bolju reprezentaciju, ali raduje njihova trenutna sloga i cini se da Muslin ipak sastavlja tim a ne menadzeri i celnici fss. Neka se momci konacno plasiraju pa kako god, inace Wels je ozbiljna ekipa, imaju nekoliko vrhunskih igraca a ostali izgaraju na terenu, pa Island je prosao grupu na Euru bez obzira na kvalitet igraca, ekipa je vazna, englezi svake godine imaju top igrace pa nista, Italija sa prosjekom od igraca (golman najbolji igrac godinama) prolazi na svako takmicenje i grupu.

avatar
Red blood
Tuesday, 15.11.2016
23:36

Da odgovorim ovom REVOLT-BRE-u..nPruzam podrsku zato sto je to jedina reprezentacija koju imam.nA ti ako si ovde,na ovoj vesti,da siris hejt..onda ti svaka cast!nDa se hvalimo pobedama nad San marinom ili Maltom,onda bih se slozio sa vama,ali posle godina mraka,bod u Welsu je dobar rez.nI tacka.

avatar
bagra
Tuesday, 15.11.2016
16:02

Nemam potrebu da kritikujem nasu reprezentaciju, jer njeni rezultati to rade bez mene, tako da ne znam sta tebinije jasno. I mani me velsa i fifine rang liste. Opasna smo mi reprezentacija kada nam je najveci uspeh plasman na svetsko prventsvo. Smejurija

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 15.11.2016
15:22

Ta lista je potpuno, ali potpuno nerealna!!! Vels ne spada ni medju 30-40 na svetu, a mi sa ovim selektorom nikad necemo biti medju 10 cak ni uz ovakvo bodovanje, a imamo mnogo bolje igrace nego sto ih je imao Antic. I meni je dosta vas koji pruzate podrsku, a ne znate ni vi sami zbog cega je pruzate, malo toga je dobro kod nas, PREMALO!

avatar
Zmaj sa Juga
Tuesday, 15.11.2016
13:18

Covek je objasnio kako se brane boje svoje zemljeee.Svaka cast

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Tuesday, 15.11.2016
13:14

Auuuu sta vi pravite os ovog boda, alo nije to Nemacka, nego wels... Ok Tadic masina, ali sta sada, dobioje, jel jedini dobio ... Pravite bauka od nicega

avatar
To nije istina
Tuesday, 15.11.2016
13:31

pa ovaj bod mi je drazi nego sva tri protiv austrije

avatar
DadoBigD
Tuesday, 15.11.2016
13:01

Pokazao je kako se bori.Bravo

avatar
saninho87
Tuesday, 15.11.2016
13:00

trebamo na sledecoj utakmici kuci, ako ni zbog cega drugoga, zbog ovog momka da ispunimo stadion... dusane kapa dole

avatar
saninho87
Tuesday, 15.11.2016
12:57

trebamo na sledecoj utakmici kuci, ako ni uzog cega drugoga, da zbog njega ispunimo stadion... kapa dole dusane

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 15.11.2016
12:14

Ovakve stvari pomazu da se izgradi kult reprezentacije ponovo. Da vidimo da zelite da se borite.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 15.11.2016
11:59