Drulović želi nastavak pobedničkog niza!

Autor: Beta Beta
petak 04.12.2015.
14:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj prvenstvenoj utakmici želi da pobedi Vojvodinu kako bi nastavila niz dobrih rezultata u svim takmičenjima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Ljubinko Drulović takođe želi da njegovi momci naprave dobru uvertiru pred odlučujući duel sa Augsburgom u Ligi Evropa.

"Očekuje nas izuzetno važna utakmica protiv odličnog i ambicioznog protivnika koji je nedavno promenio trenera i od tada na tri utakmice zabeležio tri pobede. Medjutim, mi se nadamo da ćemo biti pravi, da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata, odnosno da ćemo zabeležiti još jednu pobedu", rekao je Drulović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana sutra od 14 časova igraju protiv Vojvodine, utakmicu 20. kola Super lige Srbije. Ulaz na stadion u Humskoj je besplatan.

"Siguran sam da će Vojvodina doći da se nadigrava, jer su oni veoma mlada i poletna ekipa što su mnogo puta pokazali. Ali, mi ćemo pokušati da iskoristimo njihove loše strane, iako ih nema mnogo. Nama je izuzetno važno da pobedimo kako bismo dodatno podigli samopouzdanje pred odlučujuću utakmicu u Ligi Evropa", rekao je Drulović.

Partizan će u četvrtak od 21.05 na svom stadionu igrati protiv Augsburga poslednju utakmicu u Grupi L u Ligi Evropa. Crno-beli su na korak od plasmana u drugu fazu, za koji im je čak dovoljan i poraz od 0:2.

Trener srpskog šampiona kao najopasnije igrače Vojvodine označio je Mirka Ivanića, Ognjena Ožegovića i Aleksandra Stanisavljevića.

"Oni poseduju izuzetan individualni kvalitet. Ivanić je jedan od najtalentovanijih mladih igrača. Ožegović nije na nivou sa početka seone, ali u svakom trenutku može da se vrati i bude velika pretnja, dok je Stanisavljević veoma opasan iz prekida", rekao je on.

Na konstataciju novinara da je Partizan ove sezone najviše golova primio posle prekida, Drulović je rekao da je njegova ekipa "u poslednje vreme uvežbala i odbranu i napad prilikom prekida".

On je rekao da će zbog povrede ruke utakmicu propustiti Miroslav Vulićević, a da se dvoumi oko Ivana Bandalovskog i Nemanje Petrovića.

Upitan da prokomentariše težak poraz Crvene zvezde u Kupu Srbije od Borca iz Čačka od 1:5, Drulović je rekao da mu je drago što se njegova ekipa plasirala u četvrtfinale.

"Nama je pre svega drago što smo mi ušli medju osam najboljih ekipa. Kup je takmičenje u kome ima iznenadjenja, a iznenadjenja su porazi Zvezde i Čukaričkog, jednih od favorita za trofej"
, rekao je Drulović.

Posle 19. kola Partizan je četvrti na tabeli sa 32 boda, a Vojvodina je šesta sa četiri boda manje. Ako se poklope rezultati ostalih utakmica, Partizan bi pobedom protiv Vojvodine skočio na drugo mesto.

"Nismo mnogo opterećeni time, gledamo u naše dvorište. Svesni smo toga, ali nama je važnije da igramo dobro i ostvarujemo pobede",
rekao je Drulović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke