Drulović: "Zaslužili smo pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.10.2015.
19:41
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da su njegovi izabranici zaslužili pobedu u Lučanima na osnovu stvorenih prilika i istakao da je pad koncentracije na kraju uticao na novi kiks.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nastavili su da posrću u domaćem šampionatu pošto su u poslednjoj utakmici 15. kola odigrali 2:2 sa lučanskom Mladosti.

Aktuelni šampion jurio je prednost domaće ekipe i uspeo da preokrene rezultat ali je golom u 89. minutu Mladost stigla do boda.

"Smatram da nas je pad koncentracije koštao boljeg rezultata. Danas smo trebali da pobedimo gledajući broj stvorenih šansi. Bili smo superiorni u prvom poluvremenu, imali fantastične prilike, uspeli smo ono što je najteže, da preokrenemo rezultat, a na kraju smo ponovo primili jedan čudan gol što ne sme da nam se dešava" kazao je Ljubinko Drulović.

Trener Partizana dodao je da je igračima predočeno na koji način Mladost igra i kakve situacije nikako ne bi smeli da dozvole, ali je na kraju konstatovao da je veliki broj promašaja bio koban za crno-bele.

"Promašili smo danas barem šest vrhunskih šansi i mislim da nas je to koštalo rezultata. Žao mi je što nismo uspeli da pobedimo jer smatram da smo po stvorenim prilikama zaslužili trijumf" zaključio je Drulović.

Partizan posle prve trećine šampionata zaostaje za vodećom Zvezdom 16 bodova i postavlja se pitanje da li uopšte crno-beli mogu da se nadaju odbrani trofeja uprkos promeni sistema takmičenja i deljenju bodova nakon 30. kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Monday, 26.10.2015
16:13

Da ste je zasluzili-imali bi ste je.Nije pobedu zasluzio onaj ko vise puta sutne-nego onaj ko da vise golova.nDruga stvar,da cujem one pljuvace Babovica sada,decko je za vas tim Mesi,kada pogledate druge igrace.nTrece,mozda je vama grobarima lepse i zanimljivije,ovi nasi vise smaraju,svaku tekmu daju po 3-4 gola,vise nije zanimljivo ni gledati,pored tih golova stvore jos 4-6 stopostotnih sansi pa se zezaju,hoce kao makazicama da daju,pa petom,pa sestom ....vasa utakmica mi je bila sladja za gledanje,nekako,kako da kazem,neizvesnija...ove nase su uspavanke,sta da gledas kad znas da ces dobiti,sad dva tri ili cetiri gola razlike,nije toliko ni bitno.nOdoste u plejaut komsije :)) Tole-reaguj,Ne pomoze ni Drulinko

avatar
Poznavalac
Monday, 26.10.2015
17:46

U pravu si,vase utakmice su dosadne jer na nekom drugom mestu je odluceno da cete upisati sigurne bodove protiv ofk,jagodine,radnika,lucana,spartaka..ne mogu da verujem da ste vi navijaci zvezde toliko obmanuti da i sami verujete da imate dobar tim??doci ce leto i kvalifikacije,a tada-zna se!

avatar
Fair Play
Tuesday, 27.10.2015
04:03

Lepo je da se radujes pobedi i dobroj igri svoje ekipe ali nema potrebe da cinicno pricas o sampionu drzave i ekipi koja ipak sakuplja koliko toliko poena u evropi kako ne bi polazili od 1.kola u kvalifikacijama. Ove sezone vam se sklopile kockice i svaka cast za dosadasnje izdanje, ne racunam evropu jer ste tada jos uvek sklapali tim. Ako mene pitas, ja bi rado video Zvezdu u LS a Partizan u LE, plus Vojvodinu i na primer Cukaricki ili Radnicki N kao velike konkurente ekipama u borbi za titulu. Jaka liga je resenje i spas. A za to su potrebne promene. Politika i sport ne mogu zajedno, klubovi sportistima. Kada izglasaju privatizaciju, neka se pojavi politicar slobodno s svojom ponudom..pozdrav

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Monday, 26.10.2015
15:18

drulo vanzemaljac

avatar
MozdaRealan
Sunday, 25.10.2015
23:56

Sta si ti gledao

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
23:52
avatar
Lapcek mejonezo
Sunday, 25.10.2015
23:36

Sta li je ovaj gledao,ba Lucanci su imali veci broj sansi od nas!

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
23:54

On je rekao ono sto su mu rekli da kaze, naslusacemo se mi itekako, a i nagledati ovakvih izjava. Koji to normalan trener hoce da dodje i da saradjuje sa ovima, ej, bre...

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Monday, 26.10.2015
10:25

Nacitati, ne nagledati.

avatar
Milos90
Sunday, 25.10.2015
21:54

Sto bi rekao drug kad igramo pes, sta si me pobedio imao sam vise suteva. Ali ipak golovima se pobedjuje a ne sansama

avatar
Zvezdu Srbija voli
Sunday, 25.10.2015
21:48

Vidi ti naseg Ljubinka vec je i on poceo sa poznatim izjavama kao i njegovi predhodnici.

avatar
Branislav
Sunday, 25.10.2015
21:29

Govori kako su bezveze primili drugi gol, a ne spominje kako ga je Grbic dao. Jos jedan realan trener u Partizanu... Promasio je Partizan sanse, ali pormasila je i Mladost. Ovo je sasvim realan rezultat. I da je Partizan dobio, bilo bi zasluzeno, ali i da je Mladost dobila, isto. Jednostavno, nisajnse su odlucile.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
21:50

Upravo tako. Em je neobrazovan i skromnog recnika, em je izuzetno nerealan. Najgora kombinacija. Nisam siguran da bih voleo jos dugo da ga gledam kod nas, cim on tako rezonuje, vidim da nece zeleti, ali ni moci da se pobuni kod UO jer trazi krivce u pogresnim redovima.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
23:51

Tako je. Ako ja nisam pisao da treba da igra sa 2 napadaca, niko nije. Cetiri nova igraca nam trebaju, to je obavezno, a to su novi golman, stoper, defanzivni vezni i spicoid. Cak ni golman ne bi trebao kad bi nam odbrana bila ne granitna, ali solidna i pristojna, ali sad mora i ta pozicija da se pokrije. Ako se predje na 4-4-2, onda Abu i Saponjic jer VB ne mogu ocima da gledam, a ima jos takvih koje jako prezirem...

avatar
Branislav
Sunday, 25.10.2015
23:21

Mada, druze...i taj igracki kadar mora da se poboljsa. Ko god da vam dodje od trenera nece Bog zna sta uraditi ako neke igrace ne zamenite. Ja bi pre igrao sa 2 napadaca, a uz to obavezno jedan da je Saponja jer decko po meni to zasluzuje. Onog Ninkovica ne bi gledao ni na klupi. Trujic je zasluzio mnogo vise nego sto mu se daje... I dalje mislite da je Grbic extra igrac, ali on je samo prosek... Ima tu jos da se ispravlja...ali uz male korekcije, mozete popraviti stanje.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Sunday, 25.10.2015
20:55

Drulo ko se partizana boji jos?

avatar
gosfkcz
Sunday, 25.10.2015
20:50

Sibir u Humskoj.

avatar
delije sever NS
Sunday, 25.10.2015
23:16

Sa ovakvom igrom kakvu imaju,ma da smo i duplo losiji nego sto smo sada,opusteno uzimamo titulu,dosadne nase tekme,znas da pobedjujes samo ne znas da li je dva,tri ili cetiri gola,vidi kako je njihova utakmica zanimljiva do samog kraja :)

avatar
gosfkcz
Monday, 26.10.2015
01:18

Ma gde su dosadne,Kahriman i Petkovic cine sve da one budu interesantne. Oborili su mi singl 1-1&3+ :((( .