Drulović: "Zadovoljan sam pobedom, ne i igrom"

Autor: Beta Beta
sreda 28.10.2015.
15:57
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Sinđelića u šesnaestini finala Kupa Srbije, ali ne i igrom svoje ekipe, naročito u prvom poluvremenu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa, pošto su golovima Ivana Šaponjića pobedili beogradski Sinđelić sa 2:0.

"Mogu da budem zadovoljan pobedom i prolaskom u osminu finala, ali nikako nisam zadovoljan prvim poluvremenom. U drugom smo mnogo bolje delovali. Zaslužena pobeda protiv odlične eklipe Sinđelića", rekao je Drulović novinarima posle utakmice.

On je naveo da je pored pobede zadovoljan i time što su se u tim posle povreda vratili Oumaru Abubakar i Gregor Balažic. Navijači su posle utakmice od igrača tražili da daju sve od sebe.

"Mi smo u duši pobednici, ako neko voli da pobeđuje onda sam to ja. Sigurno je da neke stvari moramo da ispravimo, ali i da sačekamo da se ekipa kompletira", rekao je Drulović.

Dodao je da mu je drago što je Šaponjić postigao golove, pošto je "za njega kao napadača važno da postiže golove".

Trener Sinđelića Zoran Mirković rekao je da je nejgova ekipa dobro parirala Partizanu.

"Dobro smo parirali Partizanu, pogotovo u prvom pluvremenu. To prvo poluvreme je dobar putokaz za moju mladu ekipu, ali je drugo pokazalo da moramo još da radimo. Nismo se obrukali, idemo dalje", rekao je Mirković.

Mirković je sa mnogo uspeha svojevremeno igrao za Partizan, a njega su pre i za vreme utakmice pozdravljali navijači Partizana.

"Ne zaboravljam ni ja svoj bivši klub, želim Partizanu da se izdigne iz ove teške situacije i da se vrati na mesto koje mu pripada", rekao je Mirković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dropkick Murphys
Wednesday, 28.10.2015
18:06

Pripada vam drugo mesto...............

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Wednesday, 28.10.2015
17:42

Nista ovo nece promeniti, opet ces za vikend I TI da stavis Bozinova, a ako ne za ovaj, onda za prvu sledecu utakmicu jer se Saponjicu ne prastaju lose partije dok ih ovaj ima napretek, a o5 dobija prednost!

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 28.10.2015
17:28

bato bato bato!