Drulović se pomirio, pakuje kofere?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.12.2015.
21:16
Izvor: Sportske.net

Iako Drulović zvanično još uvek nije komentarisao medijske spekulacije o svom navodnom odlasku sa klupe Partizana po okončanju jesenjeg dela sezone, još jedan nagoveštaj pojavio se na - Fejsbuku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što već znate, odmah posle eliminacije Partizana iz Lige Evrope počele su glasine da se Ljubinko Drulović neće još dugo zadržati na klupi crno-belih, a one su pojačane posle jučerašnjeg kiksa na Banjici protiv Rada, kada je klub iz Humske na jedvite jade izborio remi - 2:2.

U medijima se već kao gotova stvar najavljuje ustoličenje Ivana Tomića na Drulovićevu poziciju, a navodno se još samo čeka da se u sredu konačno završi ova košmarna jesen za crno-bele, pa da se klub ''restartuje'' na svim nivoima - od uprave, preko stručnog štaba, do igračkog kadra.

A sudeći po onome što se moglo videti na Drulovićevom Fejsbuk profilu, utisak je da se aktuelni šef struke crno-belih već pomirio da u Humskoj neće ostaviti značajniji trag u ulozi trenera.

''Spakuj stvari, pa na glavni izlaz...''

Sve bi i zvanično na ovu temu trebalo da se zna već do kraja nedelje, mada postoji mogućnost i da se cela priča prolongira do prestojeće Skupštine, kada će biti izabrano novo klupsko rukovodstvo.

Screenshot: Facebook

ljubinko


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marjan.KU17
Tuesday, 15.12.2015
01:00

Lepo si bio potpisao ugovor sa Makedoncima, sto nisi ostao...Sigurno ne bi doziveo ovo jer su svakako vec otpali, i mogao si natenane da uzimas lovu i pravis kakav - takav tim za naredne kvalifikacije...

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 14.12.2015
22:31

Ovih dana svedoci smo prljavih igara u našem klubu koje će na kraju ponovo rezultirati nekom novom-starom upravom, novim-starim ljudima, i najbitnije – novim-starim interesima, od kojih nijedan nije usmeren prema Partizanu. Naš Partizan krvari i pati, ali uprkos tome Upravni odbor je samo načelno podneo ostavke, u trenucima kada je to bilo neophodno da bi se sačuvao mir i kupilo vreme, lukavo osećajući da se u našem narodu svako ˘čudo˘ zaboravi posle 3 dana. Oni nisu sačekali ni toliko vremena da se ne vrate na ˘mesto zločina˘, počasnu ložu, jasno izbacujući aktuelnog predsednika kao jedinog krivca, dok su oni bili zaduženi ˘samo˘ za finansije, prelazni rok, stručni štab… sve ono što je inače i zadatak Upravnog odbora, koji je, valjda podneo ostavke?nOni, spremni su na nove dilove i ostanak u klubu. Oni će podneti ostavke, ali će ostati u klubu, ili ih neće ni podneti. Oni će promeniti funkciju, ili isturiti svoje marionete, kojima će upravljati kao i dosad, a kad đavo opet dođe po svoje, isturiće je kao glavnog krivca, kao što je sada slučaj sa Zoranom Popovićem, najobičnijoj marioneti koja se u ovih 12 meseci pitala samo za snabdevanje klupskog restorana svojim produktima.nImena:nMiloš VazuranNovak NedićnVojislav NedićnMilorad VučelićnŽarko Zečević.nODLAZITE SVI!!! To je zahtev navijača Partizana, u četvrtak uveče već ste ga osetili. Sada je vreme za svakog navijača, u koje ubrajamo i legende kluba, muzičke, filmske i svake druge vrste umetnike, i svakog ko nosi crno-bele boje u srcu, kako god se on zvao, da ustanemo i glasno viknemo slovima i DELIMA i pokažemo da je dosta kompromisa, sivih eminencija, marioneta, hoćemo uspešne, neokaljane ličnosti u Upravi, ljude koji vole Partizan i koji to žele delima i pokazati. Kakvi budemo narednih dana, bićemo doveka.

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 15.12.2015
11:04

Alal vera,ni sam ne bih bolje srocio :)

avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 15.12.2015
18:45

Nije ovo mojeg uma delo. Slazem se sa svime sto tu stoji, ali prekopirano je...

avatar
savo ODJEBI!
Monday, 14.12.2015
22:20

cao nema vise! bio si krs igrac kod nas za tu jednu sezonu a jos gori trener!

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 14.12.2015
22:19

Svemirski brod dolazi po njega da ga odvede u bespuce iz kojeg je kod nas dosao Hahaha