Drulović: "Poslednje kolo može da bude odlučujuće"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.10.2015.
23:57
Izvor: Beta

Kormilar Partizana Ljubinko Drulović izjavio je da bi u datim okolnostima crno-beli morali da se izbore za opstanak u Evropi i istakao da bi poslednji meč u grupi "L" mogao da bude odlučujući.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da su njegovi fudbaleri večeras igrali sa previše poštovanja prema Atletik Bilbaou i da nisu mogli da pobede uz greške koje su pravili.

"Uvek kad izgubite ne možete da budete zadovoljni. Sa malo više respekta smo ušli u meč, u nekim fazama loše reagovali, falio je zadnji pas, oni kvalitetna ekipa, iskoristili su to. Nismo dali gol, a kada se to desi sa ovakvim rivalom, poraz je neminovan", rekao je Drulović novinarima na stadionu Partizana.

Partizan je večeras izgubio u Beogradu od Atletik Bilbaoa sa 0:2 u trećem kolu Grupe "L" Lige Evrope.

"Znate da je za neke naše mlade igrače ovo bila prva utakmica sa tako jakim rivalom. Falili su nam igrači, pre svega u veznom redu koji bi nam doneli stabilnost. Ipak mladi momci su pokazali karekter, dali trenutno maksimum", naveo je Drulović.

Trener Partizana je istakao da je zadovoljan igrom Miroslava Vulićevića, Saše Lukića, Nemanje Petrovića... Dodao je i da su igrači Atletik Bilbaoa dobro "zatvorili" Andriju Živkovića.

Posle tri kola Atletik i Partizan imaju po šest bodova, dok AZ Alkmar i Augsburg imaju po tri.

"Moramo da pokušamo sve da ostanemo u Evropi. Augsburg se vratio u igru, možda baš poslednje kolo sa njima bude odlučujuče. Nas sada čekaju dva teška gostovanja. Bilo bi dobro da osvojimo bodove u Španiji ili Holandiji", naveo je Drulović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 23.10.2015
15:32

razne kombinacije imaju. ako bilbao dobije i az i aug nama trebaju po bod sa njima i npr da az i aug u sledecem kolu odigraju nereseno! mislim da imamo jako dobre izglede da prodjemo dalje!

avatar
Volim Partizan
Friday, 23.10.2015
09:05

Samo hrabro Drulo zna se nas cilj a i verujemo u vas

avatar
Komreolne
Friday, 23.10.2015
06:10

Drulovicu tebi svaka cast ali pucate sve naredne tekme i ispadate sa tih 6poena.Msm to je realnost

avatar
Fair Play
Friday, 23.10.2015
03:56

U januaru da dovedete 2-3 kvalitetna pojacanja, dosta je price..odbrana, sredina i napad. Bozinov moze da se pakuje, vise slobode za Saponjica dok ne dovedete zamenu za bugarina. Nemamo kreatora, to se najteze nalazi, slazem se ali vi niste doveli jednog kvalitetnog posle Moreire. Ili radite svoj posao ili uprava napolje.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Friday, 23.10.2015
16:11

Tesko da bismo mogli nekoga u zimskom prelaznom na ofanzivnom veznom, a da je iole kvalitetan:) Daj da nam dodju (bar jedan) stoper, defanzivni vezni i centarfor, meni dovoljno!

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Friday, 23.10.2015
23:23

Zaboravio sam da napisem i da ne kosta mnogo ili da ne trazi veliku platu. Imas ih vise izmedju sezona, a nasi odavno ne rade kako treba.

avatar
Fair Play
Friday, 23.10.2015
22:24

Ofanzivnih veznih imas u fudbalu koliko i onih malih plejmejkera u kosarci. Ko zna svoj posao da radi, moze da nadje.

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 23.10.2015
02:38

Pažnja redakcija! Neko poseduje jedno 15-profila i lupa minuseve ili pluseve. Po principu bot-sistema

avatar
Zvezda 91
Friday, 23.10.2015
00:26

Bozinov skloniti iz startne postave , to je za pocetak. Patrtizan ce sigurno bolje igrati.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Friday, 23.10.2015
00:00

Andrija se nije video u dobrom delu prvog poluvremena, bojazljivo je i rezervisano usao u mec iako se od njega ocekivalo mnogo vise nego sto se inace trazi. Onda ni nastup nije mogao da bude mnogo bolji, ali sta se radi, nasa je obaveza da se ne obrukamo u Baskiji, a onda i da osvojimo najmanje cetiri boda i 1/16 finala nece izmaci...

avatar
ManUtdSrbija
Friday, 23.10.2015
13:40

Nije tacno, nije bio bojazljiv i rezervisan, bio je potpuno zatvoren od igraca Bilbao-a. Pa ptica na grani zna ko vam je najbolji igrac, naravno da ce da ga zatvore u potpunosti, bez uvrede ali su Spanci mnogo veca klasa, tako da im to nije ni bio neki problem.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Friday, 23.10.2015
14:03

Bio je potpuno zatvoren i zato sto je bio rezervisan, a verovatno da bi vrlo tesko dosao do izrazaja i da nije bio takav. Sigurno se nisam uvredio, nemoj da brines, nisam ni ocekivao nista sinoc...