Drulović: "Pobedom do evropskog proleća"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
12:54
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Augsburg i da se na najlepši mogući način domogne plasmana u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje poslednja utakmica grupne faze Lige Evrope koja će ujedno biti odlučujuća kada je plasman u eliminacioni deo takmičenja u pitanju.

Uprkos tome što Partizanu "igraju" remi i porazi određenim rezultatima, trener Ljubinko Drulović najavljuje da će ekipa pokušati da se pobedom domogne plasmana u eliminacionu fazu Lige Evrope.

"Svesni smo značaja utakmice, možda najznačnija ove godine. Koncentrisani smo i nadam se da ćemo nastaviti uspešan evropski put koji smo započeli. To bi bilo važno za Partizan i srpski fudbal, verujem da ćemo igrati na proleće u Evropi" kazao je Drulović.

Crno-beli će prezimiti u Evropi ukoliko savladaju Augsburg ili odigraju nerešeno, ali i u slučaju svakog poraza uz minimalnu razliku ili rezultatom 0:2.

"Partizan će igrati organizovano i učinićemo sve da pobedimo. Gde god da igramo, kod kuće ili na strani, uvek idemo na tri boda. Verujem da ćemo svi biti zadovoljni. Maksimalno smo motivisani da zabeležimo uspeh" dodao je Drulović.

Na konferenciji za medije govorilo se o tome ko će preuzeti odgovornost u slučaju da Partizanu bude dosuđen jedanaesterac. Kako je rekao Drulović, kapiten Saša Ilić biće na terenu od prvog minuta i on će biti zadužen za izvođenje penala.

Govoreći o protivničkoj ekipi, trener crno-belih osvrnuo se na kvalitet Raula Bobadilje ali je izrazio uverenje da će njegovi izabranici uspeti da zaustave najboljeg igrača Augsburga.

"Jeste kvalitetan igrač, nadam se da sutra neće imati svoj dan, ali da će naša odbrana odraditi dobar posao. Preuzimaćemo ga, ali ne preti opasnost samo od njega jer su jaki kao tim" zaključio je Drulović.

Utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Augsburga biće odigrana u četvrtak od 21.05.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
savo ODJEBI!
Wednesday, 09.12.2015
17:16

sa fabriciom pozadi tesko da mozemo mi sta uraditi. nema potrebe da trosim reci za njegovog parnjaka circa. mislim da cemo izgubiti 2:0.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 09.12.2015
14:02

Zivkovic- Lekovic (Cirkovic- igrao je i (ovaj) to nekada:-)), Bandalovski, Fabrisio, Subic- Jevtovic, Brasanac- Zivkovic, Ilic, Stevanovic- Umaru. Kljajic, Cirkovic (Lekovic), Babovic, Ninkovic, Grbic, Bozinov, Saponjic. Druga verzija bi mogla da bude: Zivkovic- Lekovic ili LC, Bandalovski, Fabrisio, Subic- Zivkovic, Brasanac, Ilic, Stevanovic- Ninkovic- Umaru. Kljajic, Cirkovic, Jevtovic, Babovic, Grbic, Bozinov, Saponjic. Ipak, tesko da cemo tako izaci, prva verzija je daleko realnija...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 09.12.2015
13:59

Ako budemo dobili penal na gol prema severu, moze i Cempi da puca:-D Drulovicu, Stevanovic mora da igra, a gledaj da stavis i Fabu bar za ovo!!!