Drulović: ''Pobeda za Vuleta!'', Ipak nije prelom?

Autor: Beta Beta
sreda 02.12.2015.
15:54
Izvor: Beta

Trener Partizana Ljubinko Drulović posvetio je pobedu nad Voždovcem i plasman u četvrtfinale Kupa fudbaleru tog kluba Miroslavu Vulićeviću, koji se teško povredio na današnjoj utakmici.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Ljubinko Drulović posvetio je pobedu nad Voždovcem i plasman u četvrtfinale Kupa fudbaleru tog kluba Miroslavu Vulićeviću, koji se teško povredio na današnjoj utakmici.

"Posvetio bih ovu pobedu Vulićeviću, koji se opet povredio i neće moći da nam pomogne u narednom periodu. Baš mi je žao jer je on jedan od naših najvažnijih igrača. Izgubili smo, nažalost, još jednog igrača u veoma važnom periodu za nas", rekao je Drulović posle utakmice na Vračaru.

Partizan je kao gost sa 1:0 golom Abubakara Umarua savladao Voždovac i plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije. Utakmicu je obeležila i teška povreda ruke Vulićevića.

Prema Drulovićevim rečima, Vulićević prema poslednjim informacijama nije polomio ruku, ali je pokidao sve ligamente, tako da mu predstoji najmanje tri nedelje nošenja gipsa.

"Izgubili smo ga do kraja polusezone, tako da ćemo morati da tražimo nove solucije na poziciji desnog beka", kazao je trener crno-belih.

On je rekao da je zadovoljan rezultatom protiv Voždovca i istakao da je njegova ekipa zasluženo pobedila

"Zasluženo smo pobedili, stvorili smo bolje šanse i kontrolisali igru od prvog do poslednjeg minuta. Bili smo pravi tim i smatram da smo u svim segmentima bili bolji", naveo je Drulović.

Trener Voždovca Bratislav Živković ocenio je da je "utakmica bila egal".

"Utakmica je bila egal, primili smo taj gol iz situacije iz koje smo znali da je Partizan opasan. Nismo dobro zatvorili taj kontranapad. Posle toga smo pokušavali da dodjemo do gola, ali nismo imali završni pas, tako da je ostalo 0:1", rekao je Živković.

Pored Partizana, u četvrtfinale su se plasirale još ekipe Spartaka, OFK Beograda i Jagodina, dok će se ostale utakmice osmine finala igrati do kraja dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke