Drulović: "Pauza u pravo vreme, sad da budemo pravi!"

Autor: Beta Beta
petak 20.11.2015.
13:14
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da je njegovoj ekipi prijala reprezentativna pauza i da će se crno-beli truditi da do kraja jesenjeg dela šampionata smanje bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana igraju sutra od 15 časova na svom terenu protiv Novog Pazara, utakmicu 18. kola Super lige Srbije. Partizan je peti na tabeli sa 26 bodova, a Novi Pazar zauzima 11. mesto sa šest bodova manje.

"Pauza u prvenstvu došla je u pravom trenutku za nas posle serije loših rezultata i mnogo povređenih igrača. Čeka nas značajna utakmica protiv Novog Pazara, posle dužeg vremena igraćemo pred našom publikom i želimo da pobedimo"
, rekao je Drulović novinarima na stadionu Partizana.

Drulović je naveo da se Andrija Živković oporavio od povrede i da će biti spreman za utakmicu, ali da će Darko Brašanac i Alen Stevanović početi da treniraju tek od naredne nedelje.

Kapiten Saša Ilić će verovatno početi utakmicu, a Drulović je dodao da će danas odlučiti da li će sutra na golu biti Živko Živković ili Filip Kljajić.

Trener srpskog šampiona rekao je da se Oumaru Abubakar vratio iz reprezentacije i da će videti da li će kamerunski napadač biti spreman za Novi Pazar.

"Mnogo je problema u defanzivnoj liniji, Gregor Balažic je uspešno operisan u Rimu, čeka ga pauza od šest do osam meseci. To je velika šteta za nas, želim mu brz oporavak", rekao je Drulović.

Govoreći o Novom Pazaru, Drulović je rekao da veruje da će gosti pokušati da iznenade Partizan.

"To je ekipa koja će učiniti sve da nas iznenadi i odigra dobro. Znamo iz kojih situacija mogu da nam prete, imaju jak prekid i opasni su iz kontranapada. Mi ćemo pokušati da budemo ofanzivni i kreativni, da preuzmemo inicijativu od početka i da prvi postignemo gol, što nam do sada nije polazilo za rukom. Ako budemo pravi pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje", rekao je Drulović.

Partizan je peti na tabeli i ima 21 bod manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

"U fudbalu je sve moguće, trudićemo se da do zimske pauze smanjimo razliku i nadam se da ćemo u tome uspeti. Pre svega moramo da mislimo o nama ali i da čekamo kiks rivala", rekao je Drulović.

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć vodili sa 21 razlike protiv Strazbura u Evroligi, ali su na kraju izgubili, a novinari su pitali Drulovića da li može da se desi da fudbaleri Zvezde izgube veliku prednost u prvenstvu.

"Daj bože da se to desi. Zvezda ima veliku prednost i ne zavisi sve od nas"
, dodao je trener crno-belih.

Konferencija za novinare održana je na terenu fudbalskog kluba Partizan, gde su predstavljene nove Sparko stolice, postavljene na rezervnim klupama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Saturday, 21.11.2015
12:02

Vi ljudi jos pricate o prvom mjestu? Vi stvarno mislite da mozeze stici -21? Ove godine maksimalno 2 mjesto i eventualno kup

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 21.11.2015
11:14

Znake navoda sam zaboravio...

avatar
Azpi
Friday, 20.11.2015
15:57

Ma sad I da pobedite sve do kraja opet ste bez sanse za titulu,bez obzira sto bodovi idu na pola :)

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 20.11.2015
15:10

opet fali pola tima no ipak je najbitnije pitanje druli ko ce na gol haha

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 20.11.2015
14:35

Koliko god to smesno zvucalo, ne mozemo da racunamo ni na Ostojica jer je covek zavrsio svoju epizodu, svoju Odiseju u maticnom Partizanu i sad je nasukan na Itaci tj. u svom krevetu jer vise tu vremena provodi nego na treninzima gde mu je i radno mesto...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 20.11.2015
14:32

Da, oni imaju plus 21 pa cemo i za to da kazemo da su imali i da su citavu razliku prokockali. Mi imamo 3-7 u ABA ligi, oni ce imati u EL!

avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 20.11.2015
16:20

Lepo si to rekao :) Tesko da cemo ovo moci da prokockamo..

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 20.11.2015
18:01