Drulović opet kandidat za selektora?

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
09:52
Izvor: Sportske.net

Naš nekadašnji reprezentativac iza sebe već ima zapažen rezultat na selektorskoj klupi, doduše sa srpskim omladincima, ali prošle godine u FSS nisu imali poverenja u Ljubinka Drulovića da povede ''Orlove'' ka EP 2016.

Beta/AP Photo/Paul Beaty
Beta/AP Photo/Paul Beaty

Povezane vesti

Ako pogledamo dosadašnji učinak našeg nacionalnog tima u aktuelnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, sa Dikom Advokatom, pa onda i Radovanom Ćurčićem u ulozi selektora, nije teško pretpostaviti da bi naši ''Orlovi'' sigurno bili bolji da je Drulović ostao na klupi reprezentacije Srbije.

Međutim, čelnici FSS su imali druge ideje, koje im se sad obijaju o glavu, a u međuvremenu, Ljubinko Drulović je dobio poziv iz inostranstva.

Naime, kako smo već objavili, Makedonci su juče ostali bez selektora, pošto je Boško Đurovski dobio otkaz i praktično je odmah započela potraga za njegovim naslednikom.

Makedonski mediji u ovom trenutku spekulišu sa nekoliko imena. Pominju se i ''večiti kandidati'' i bivši selektori Đoko Hadžijevski i Čedomir Janevski, ali se čini da će ovog puta posegnuti za nekim novim rešenjem.

Ukoliko odluka padne da se novi selektor traži van granica Makedonije, u prvom planu će, prema aktuelnim najavama, biti upravo Ljubinko Drulović, ali i bivši selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić.

Podsetimo, popularni ''Pape'' je posle učešća sa ''Zmajevima'' na Mondijalu u Brazilu, ali i lošeg starta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nedavno dobio otkaz, pa je sada slobodan u izboru novog angažmana.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke