Drulović: "Očekivao sam ovakav odgovor igrača"

Autor: Beta Beta
subota 21.11.2015.
19:28
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba Partizana Ljubinko Drulović izjavio je da je bio ubeđen da će njegova ekipa odigrati dobro protiv Novog Pazara i priznao da je očekivao ovakav odgovor igrača nakon pauze u šampionatu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je njegova ekipa zasluženo danas savladala Novi Pazar i da je srećan zbog pobede koja će pomoći ekipi na psihološkom planu.

"Bio sam ubeđen da ćemo da odigramo dobro, jer smo fenomenalno radili tokom pauze. Očekivao sam ovakav odgovor igrača. Bili smo veoma efikasni, drago mi je što su se neki vratili posle povreda. Zasluženo smo pobedili, srećan sam zbog rezultata, pre svega na moralnom planu kako bismo se vratili pobedama i da u završnicu jesenjeg dela uđemo na najbolji način", rekao je Drulović novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom terenu pobedio Novi Pazar sa 3:0 u 18. kolu Superlige, što je prvi trijumf crno-belih posle tri utakmice u prvenstvu.

Utakmicu sa Pazarom obeležio je, između ostalog, povratak na teren Andrije Živkovića, koji u prethodnom periodu nije igrao zbog povrede zadnje lože.

"Moramo da imamo strpljenja sa njim i da budemo obazrivi. Vidi se da još nije 100 odsto spreman, ali će vrlo brzo biti, kroz utakmice i treninge. Znate koliko je on važan igrač za ovaj tim", naveo je trener Partizana.

Drulović je dodao da bi Darko Brašanac i Fabrisio Dornelas uskoro trebalo da počnu da rade sa ekipom i istakao da će crno-beli biti još bolji kada se ekipa kompletira.

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je da je njegov tim ne može više od onoga što je pokazala protiv Partizana.

"Došli smo da pokušamo da nešto ukrademo. Znali smo da će Partizan tražiti rehabilitaciju, da će želeti da reši problem sa rezultatskom krizom. Čekali smo kontranapade, pokušali da ih iznenadimo, ali nismo uspeli. U ovom trenutku, ova ekipa ne može više, a mi i ne treba da se vadimo protiv Partizana u Beogradu. Znamo gde smo, a iz naredne četiri utakmice ćemo probati da izvučemo najviše što možemo", rekao je Ivančević.

Partizan će u narednoj utakmici u četvrtak gostovati AZ Alkmaru u Ligi Evrope, a potom će u Subotici za vikend igrati protiv Spartaka u prvenstvu. Pazar će se sastati sa Jagodinom na svom terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 23.11.2015
12:54
avatar
degrobarizator
Sunday, 22.11.2015
15:31

Odgovor igraca na potpuno odsustvo zelje Pazaraca da igraju ozbiljan fudbal. Da li je Rasim pripretio ili Ivanca zamolio?

avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 22.11.2015
21:24

Da, a protiv vas su se zato satirali svaki put kad su dosli u Beograd:-) Priznajem da nije bila neka zestoka borba sinoc, naprotiv, i ko ce sad da zna sta je posredi, ali vi bas i niste od onih koji bi trebali i smeli da se zale na njihovo zalaganje. Verovatno se neces sloziti, ali sta da se radi...

avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 22.11.2015
09:14

A ponuda PSZ-a?

avatar
Fair Play
Sunday, 22.11.2015
02:24

Sta da se pali masina kad je titula izgubljena. Zvezda je sampion, samo jos da vidimo hoces li izdrzati pritisak i kako ce platiti zaostale plate i sve ostalo sto uefa trazi. Partizan da juri prolaz u evropi i drugo mesto u JSL. U cetvrtak dobra prilika da se mozda i obezbedi direktan plasman u eliminacionu fazu. Inace, oba kluba u dugovima i sto je mnogo gore u ruke losih biznismena i prepametnih glava koje ne slusaju nikoga, samo $$$.

avatar
Legenda BDS
Saturday, 21.11.2015
22:34

Sad da se pobedi AZ ..

avatar
сочинитељ
Saturday, 21.11.2015
21:58

друло треба да частиш,машина је упаљена,пришли сте на -18 (бар до сутра) и побегли из зоне плеј аута...мало ли је...обрадовали сте свих 63 навијача на јна

avatar
Volim Partizan
Sunday, 22.11.2015
09:19

26.11 Alkmar -PARTIZAN

avatar
Death to Krcuns!
Monday, 23.11.2015
16:01

kada igrate sa ludogorecom prijateljsku opet?

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 22.11.2015
12:48