Drulović nahvalio Šaponjića u portugalskim medijima!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.01.2016.
12:27
Izvor: Sportske.net

Uoči zvanične potvrde da je Ivan Šaponjić novi napadač Benfike, oglasio se i njegov doskorašnji trener iz Partizana Ljubinko Drulović, čija se reč u Portugalu veoma ceni.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, Ljubinko Drulović je tokom igračke karijere ostavio dubok trag u Portugalu, pa je povodom dolaska Ivana Šaponjića u Lisabon, tamošnja ''A Bola'' zatražila mišljenje bivšeg treenera Partizana o mladom napadaču.

Srpski stručnjak tom prilikom nije štedeo komplimente na račun našeg zlatnog ''Orlića'', koji se, doduše, baš i nije naigrao tokom Drulovićeve jesenje epizode u Humskoj.

''On je veoma mlad igrač, ima tek 18 godina, a može se pohvaliti titulom prvaka sveta sa U20 reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu prošlog leta. Šaponjić ima veliki potencijal i pred njim je blistava budućnost.

Naravno, treba da nastavi da radi i da se razvija kao igrač. Ima sve predispozicije da postane vrhunski napadač''
, izjavio je Drulović.

On je svestan da šaponjiću u početku neće biti lako u novoj sredini, ali veruje da će njegov vredan rad dati željene rezultate.

''Portugalski fudbal se dosta razlikuje od srpskog, Benfika je veliki klub i neće mu biti lako, trebaće mu vremena za prilagođavanje. Ali, on je talentovan, daje golove i uživa u radu'', poručio je Drulović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black Tooth
Tuesday, 12.01.2016
16:13

sta trula glavudza zna uopste. kod njega je retko i igrao.

avatar
bojanbokaradivojac
Tuesday, 12.01.2016
13:33

Ajde dosta i tebe vise treneru u pokusaju.Videli sno tvoje razvijanje igraca decko nije dobio sansu da zaigra posteno.neverujem da je skupio vise od 100 min kod tebe.On je jos klinac i ima ogromne oscilacije u igri sto je normalno jel igra napadaca i stalno mora biti aktivan.Jos i nije dobio sansu da igra dobro se i pokazo kako se sa njim radilo

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
13:33

Da imamo neke koristi i od njega, ali svejedno je vec doslo do transfera...

avatar
mali mrav1
Tuesday, 12.01.2016
13:31

Ja bi saponjica pobedio kad bi igrali 1 na 1.