Drulović: ''A sad - veliko finale!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.11.2015.
23:39
Izvor: Beta

Zadovoljstvo na licu trenera Partizana posle idealnog epiloga u Alkmaru i Augsburgu u petom kolu Lige Evrope. Sada je na dohvat ruke uspeh koji Partizan čeka punu deceniju, ali treba napraviti još jedan korak.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je vrlo zadovoljan pobedom u gostima nad Alkmarom, i ocenio da je to važan trijumf i za srpski fudbal.

"Jako sam zadovoljan ne samo rezultatom, već i igrom tima i pristupom. Počinjemo polako da ličimo na ekipu kakvu želimo. Najavljivao sam i pre da će Partizan posle reprezentativne pauze biti kvalitetnija i odmornija ekipa. Izašli smo iz lošeg perioda. Ovo je važna pobeda i za srpski fudbal", rekao je Drulović novinarima posle meča.

Šampion Srbije pobedio je večeras u gostima AZ Alkmar sa 2:1 posle preokreta.

"Bili smo bolji večeras. I u prvom poluvremenu smo imali šanse koje nismo iskoristili, a pokazali smo karakter i timski duh.

Utakmica je bila neizvesna i zanimljiva za gledanje. Igrači su bili sjajni i vratili nam se sve za dobar rad.Na najbolji način smo predstavili Partizan i srpski fudbal“
, rekao je Drulović.

Partizan u poslednjem kolu dočekuje Augsburg i potrebno je da u toj utakmici samo ne izgubi sa dva gola razlike ako postigne pogodak za drugu fazu takmičenja.

"Išlo nam je na ruku što je Atletik pobedio u Augsburgu, nije moglo bolje. Sada nas čeka veliko finale, ali treba da nastavimo da radimo mirne glave i da verujemo u to što radimo. Ako protiv Augsburga budemo igrali kao večeras, možemo da očekujemo pobedu",
rekao je Drulović.

Strelac drugog gola bio je Andrija Živković, koji je kazao da je ekipa verovala u trijumf.

"Znali smo da možemo da pobedimo i kad smo gubili, mi smo takva ekipa, koja igra do kraja. Svi do jednog smo verovali. Sada možemo da prođemo i ako ne izgubimo od Augsburga, ali ćemo mi ići na pobedu u toj utakmici", rekao je Živković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 27.11.2015
15:23

Taman da se Bandalovski dodatno uigra na mestu štopera + Brašanac, Abu i Živković da se oporave na 100% mogućnosti + Stevanović da se vrati da odigra barem 20 minuta i imamo ogromne šanse uz 30.000 navijača.

avatar
Friday, 27.11.2015
09:51

pa JSL je jaca od Lige Evrope iz razloga sto u Ligi Evrope nije niko garantovao nekom titulu i moze da se igra i pobedi ... pritom u LE u prvom kolku kvalifikacija dolaze klubovi iz Kazahstanske lige koja je 10 puta jaca od Spanske , Nemacke i Holandske zajedno ...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 27.11.2015
09:44

Bravo, Drulo, cestitam ti na pobedi! Konacno si izveo pravi sastav, i ono sto mi/nam se ne svidja je bilo samo prinudno, znam da si morao tako!