Drugi gol Partizana - Sporan ili ne?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.03.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net

Partizan je večeras protiv Jagodine obavio veliki deo posla već u prvom poluvremenu, ali su posle drugog gola crno-belih Jagodinci protestovali kod arbitra.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Kao što možete i da ispratite u našem tekstualnom prenosu, Partizan je posle prvog poluvremena meča sa Jagodinom stekao dva gola prednosti.

I oba gola su izazvala određene reakcije, svaki na svoj način.

Prvi gol koji je postigao Grbić izazvao je brojne komentare u javnosti zbog načina na koji je fudbaler crno-belih proslavio vođstvo Partizana (o tome ste mogli da čitate i OVDE), a na drugi gol su određene primedbe imali Jagodinci.

Andrija Živković je postigao taj pogodak posle centaršuta sa čeve strane, ali ono što je po mišljenju Jagodinaca sporno u čitavoj akciji koja je prethodila golu, jeste start Stefana Babovića na njihovom igraču, odnosno njegova visoko podignuta noga neposredno ispred Andrije Živkovića, koji je iskoristio tu situaciju i loptu poslao u mrežu.

Taj gol je postignut u finišu ptrvog poluvremena, a prilikom odlaska na odmor gostujući fudbaleri su protestovali kod glavnog arbitra, smatrajući da je Babović napravio prekršaj.

Živkovićev gol možete da vidite OVDE, pa procenite da li fudbaleri Jagodine imaju osnova za proteste.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 18.03.2015
20:38

Babovic nije napravio faul.

avatar
Branko Lazic
Wednesday, 18.03.2015
23:43
avatar
Petar Petar
Thursday, 19.03.2015
01:33

Daj bre, koji faul? Metar od coveka bio, jedino ga je mozda, kazem mozda pogodila lopta u ruku, mada i to nije uocljivo. Ako je ovo faul, utakmice se ne bi ni igrale, samo bi se slobodnjaci izvodili.