Drinčiću dovoljna samo dva treninga da presudi Zvezdi!

Autor: Beta Beta
subota 18.10.2014.
23:08
Izvor: Beta

U Partizanu svi presrećni posle nove pobede nad ''večitim rivalom''. Od junaka Drinčića, do debitanta Ćirkovića...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nikola Drinčić, koji je večeras postigao pobedonosni gol u 147. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde rekao je da mu mnogo znači taj gol, zbog "čudne povrede koju vuče".

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom stadionu Crvenu zvezdu sa 1:0, u utakmici devetog kola Super lige Srbije golom Drinčića u 77. minutu iz slobodnog udarca.

"U prvom poluvremenu nismo igrali onako kako smo se dogovorili, ali smo drugo poluvreme dobro 'otvorili'. Pre mog gola smo imali dobre prilike. Meni ovo mnogo znači jer imam neku čudnu povredu, tri nedelje nisam potrčao, a pre ove utakmice obavio sam dva treninga", rekao je Drinčić novinarima posle utakmice.

"Odlučio sam da šutiram u golmanov ugao, mnogo mi znači ovaj gol", dodao je on.

Partizan na prvom mestu na tabeli ima četiri boda više, ali i utakmicu manje od Zvezde, a kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da prvenstvo još nije gotovo.

"Borbena utakmica, vrlo dinamična. Zvezda je imala svoje prilike, ali ih na našu sreću (Luka) Jović nije iskoristio i opet, kao mnogo puta do sada, trenutak inspiracije pojedinca je odlučio derbi. Imamo lepu, opipljivu prednost, ali još nije gotovo", rekao je Ilić.

Fudbaler Partizana Petar Škuletić rekao je da ne žali zbog brojnih šansi koje je večeras promašio, jer je živeo za pobedu u "večitom" derbiju.

"Večeras me nije hteo gol, ali ne žalim zbog toga, živeo sam za pobedu u derbiju i ovo je nešto najlepše što mi se desilo. Sada imamo veliku prednost ali i obavezu da je uvećamo posle (ranije odložene) utakmice protiv OFK Beograda", rekao je škuletić.

Igrač Partizana Lazar Ćirković debitovao je pobedom u "večitom" derbiju.

"Moj prvi derbi i prva pobeda, nešto što se poželeti može. Nervoznije smo ušli u utakmicu, ali smo u drugom poluvremenu bili bolji rival i gol je došao kao nagrada za to. Pobedi ne treba da se gleda u zube, ali mislim da smo mogli ubedljivije da slavimo", rekao je Chirković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke