Drinčić "nestao" nakon "Slučaja Everton"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.04.2017.
21:19
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana Nikola Drinčić više od mesec dana i po nije odigrao nijednu utakmicu za "Građevinare", a zanimljivo je da ga od 19. februara nema ni u protokolu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U danu kada se fudbalski klub Rad javno oglasio i zatražio ostavku predsednika Fudbalskog saveza Srbije u medijima se pojavila još jedna interesantna informacija.

Fudbaleri Rada odigrali su u nedelju prvenstveni duel sa Crvenom zvezdom, a to je bila sedma uzastopna utakmica na kojoj Nikole Drinčića nije bilo ni u protokolu.

Poslednji nastup u dresu "Građevinara" iskusni vezista je odigrao 19. februara protiv Partizana, a od tada nijednom nije bio ni u kombinaciji za tim.

Kako je Nikola Drinčić bio standardan do pomenute utakmice, a nije bilo zvanične informacije da je povređen, spekuliše se da je vezista izopšten iz tima zbog "slučaja Everton".

Pre nešto manje od dva meseca Nikola Drinčić se ogradio od saopštenja FK Rad koje je izdato nakon što je Everton Luiz vrežan na rasnoj osnovi na Banjici.

Da li je problem nastao zbog toga što je Drinčić demantovao navode iz saopštenja "Građevinara" ili je po sredi nešto drugo, ostaje da vidimo u danima i nedeljama koje slede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke