Drinčić ''broji sitno'' u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.08.2014.
21:45
Izvor: Sportske.net

Poput Voje Stankovića, koji ovih dana očekuje realizaciju najavljenog transfera u Lacio, i Nikola Drinčić polako već može da počne sa pakovanjem kofera.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Teška finansijska situacija i činjenica da crno-beli nisu ostvarili nijedan transfer u inostranstvo ovog leta, primorala je upravu Partizana da u finišu prelaznog roka užurbano radi na realizaciji nekih ponuda koje do sada nisu bile u prvom planu.

Jedna od njih je i ona koju je izraelski Makabi Haifa poslao na adresu kluba iz Humske, a u vezi sa Nikolom Drinčićem, ''crno-belim bombarderom''.

Kako večeras prenose ''Novosti'', njegov transfer u ekipu koju odnedavno vodi Aleksandar Stanojević i čiji je novi golman Vladimir Stojković, sve je izvesniji, pa bi realizacija mogla da se dogodi već posle prvog meča između Partizana i Nefčija u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Navodno, ovaj transfer je praktično dogovoren, samo se pčostavlja piotanje da li će Drinčić potpisati u petak, ili će sačekati i revanš meč u Bakuu.

Ukoliko se to dogodi, a Partizan bude bolji od Nefčija, onda bi vicešampion Srbije značajno oslabljen ušao u Ligu Evrope, jer je teško očekivati da bi u narednih nekoliko dana uprava crno-belih mogla da pronađe adekvatnu zamenu za iskusnog vezistu.

Doduše, nedavno je u Partizan stigao Ivan Petrović, ali se od njega još uvek ne može očekivati ni približan doprinos onom kakav je imao Nikola Drinčić. Pogotovo na evropskoj sceni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke