Drinčić: "Borimo se da postanemo najbolji!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 09.03.2015.
09:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana iznosi utiske nakon pobede nad Donjim Sremom, ističe da njegov tim može do cilja ako nastavi vredno da radi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je pobedio Donji Srem, na ovom meču se istakao Kojić, kome je iskusiji kolega imao da udeli i par saveta.

"Njegov problem je duga pauza i neigranje, pa kako bude više igrao, polako će dolaziti u pravu formu i biće mu sve lakše i lakše. Sada je postigao dva gola i to mu može biti veliki podstrek za ono što je pred nama. Koja je vredan i posvećen momak i to će mu se sigurno vratiti na terenu, samo neka nastavi da radi vredno kao i do sada.", rekao je Drinčić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Posle dva nerešena meča, Partizan je pred sobom imao imperativ pobede, Drinčić ističe da je najbitnije biti pravi kada je to najpotrebnije.

"Lepo je bilo kada smo ranije pobeđivali, a sada kada je teško treba da se skupimo i damo maksimum. Možda nismo najbolji, ali ćemo se boriti da to postanemo.",
istakao je on, priznavši da se osećao pritisak pred utakmicu.

"Naravno da smo osećali pritisak. Ima tu mnogo sitnica koje nam smetaju, a kada čovek čita po novinama neke stvari, to nesvesno ostaje negde u mozgu kao opterećenje. Ipak, to nam daje dodatni elan da se napnemo još više i osvajanjem prvog mesta pokažemo da zaslužujemo da nosimo dres Partizana."
, istakao je Drinčić.

Svestan da nema prostora za opuštanje, Drinčić upozorava da njegovom timu tek sada predstoji vredan rad.

"Mnogo nam znači ova pobeda, ali smo svesni da do kraja ima još 12 utakmica. Ipak, konačno smo uhvatili tu neku našu igru, pobedili, ali od sutra moramo još više da radimo, budemo predani 100% na treninzima, što nam jedino garantuje da ćemo nastaviti u dobrom ritmu i osvojiti titulu.", zaključio je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 09.03.2015
10:55

Da je pravde, mi bismo vec sa jos tri-cetiri (najvise pet) pobeda opet bili prvaci, ovako...