Dražić: "Željno iščekujemo start prvenstva"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.02.2017.
13:45
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Napadač fudbalskog kluba Voždovac Stefan Dražić izjavio je da ekipa sa nestrpljenjem iščekuje start prolećnog dela sezone i nastavak trke za bodove.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Samo dva dana ostalo je do početka prolečnog dela sezone u domaćem fudbalskom šampionatu pa fudbaleri Voždovca ne kriju da sa nestrpljenjem iščekuju gostovanje u Kruševcu.

"Zmajevi" su tek u završnici jesenjeg dela šampionata počeli da beleže dobre rezultate, a kako su tokom zimskog prelaznog roka stigla i pojačanja, u Zaplanjskoj se nadaju da će proleće biti berićetno.

"Željno iščekujemo start prvenstva i nastavak trke za bodove. Ispunili smo sve zahteve stručnog štaba na pripremama i pritom nas krasi dobra atmosfera" kazao je Stefan Dražić za sajt fudbalskog kluba Voždovac.

Voždovac je prvi deo sezone završio na devetom mestu sa 27 osvojenih bodova i nije tajna da je primarni cilj "Zmajeva" plasman među osam najboljih u ligi koji garantuje mesto u plej-ofu.

"Stigla su i pojačanja, odlično su se uklopili u ekipu i sve oko tima dobro deluje. Sad sve to treba upakovati u jedan lep paket i dobre stvari preneti na teren" dodaje Dražić.

Prvi rival Voždovca u prolećnom delu sezone promenio je mnogo toka tokom zimske pauze ali se čini da je sada još jači sa trenerom Vukom Rašovićem i pojedincima koji su se priključili i doneli dodatni kvalitet.

"Želimo da nastavimo niz koji nas prati, idemo Napretku koja je odlična ekipa i očekujem jednu uzbudljivu utakmicu u Kruševcu" zaključio je Stefan Dražić.

Utakmica 22. kola domaćeg fudbalskog šampionata između kruševačkog Napretka i Voždovca na programu je u subotu, 18. februara, sa početkom od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 15.02.2017
15:32

Nemam nista protiv vozdovca al gde su fudbalski centri po srbiji....postujem gazdu cukarickog ali bi mu bolje bilo da je kupio npr radnicki nis jer bi bilo deset hiljada ljudi na svakoj tekmi.cuka ima super tim al nema podrsku sa tribina.