Dražić: "Samo nek je pobeda i radosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.09.2014.
18:41
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Omladinski reprezentativac Srbije Dejan Dražić poželeo je da OFK Beograd nastavi sa dobrim igrama a da on golovima i asistencijama u tim nastojanjima pomogne ekipi.

ofkbeograd.co.rs/Sonja Jovanović
ofkbeograd.co.rs/Sonja Jovanović

Povezane vesti

Napadač OFK Beograda Dejan Dražić u petak je napunio 19 godina a spletom okolnosti neće imati priliku da u subotu samom sebi pokloni gol u duelu sa Partizanom.

Utakmica OFK Beograd - Partizan odložena je do daljnjeg ali omladinski reprezentativac Srbije tvrdi da se njegove želje ne menjaju.

"Očekujem još golova i asistencija, još pobeda i radosti. Samo na taj način ćemo svi napredovati. Tim će nastaviti sa dobrim partijama, a klub uzimati bodove i ređati pobede" rekao je Dražić.

Od početka sezone "Romantičari" su upisali tri pobede, dva remija i samo jedan poraz, pa sa 11 osvojenih bodova zauzimaju visoko četvrto mesto na superligaškoj tabeli.

"Primetio sam da na naše utakmice dolazi i veći broj publike nego prošle godine i da je veća gledanost. Razlog su svakako dobre partije i pobede koje smo zaređali. Jako mi je drago zbog toga i verujem da ćemo nastaviti u istom ritmu. I mi da pobeđujemo i publika da nas podržava" zaključio je Dražić.

Narednu utakmicu u JSL fudbaleri OFK Beograda odigraće tek za osam dana kada im u goste stiće Donji Srem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke