DRAMATIČNO - "Partizan izložen golgoti zbog 'zvezdaša' Živkovića"!?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.01.2016.
18:16
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Sama činjenica da Andrija Živković putuje sa Partizanom na drugi deo priprema neće biti dovoljna da stvari dođu na mesto. Tokom popodneva izrečeno mnogo teških reči na račun mladog fudbalera.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Promocija zvanične klupske aplikacije aktuelnog šampiona Srbije u potpunosti je pala u drugi plan zbog bure koja se podigla oko Andrije Živkovića.

Sve je počelo dramatičnim izajavama sportskog direktora crno-belih koji je poručio da će na Partizan biti stavljen katanac ukoliko Andrija Živković ne bude prodat, a onda je usledio odgovor oca mladog fudbalera u vidu otvorenog pisma za javnost.

U ponedeljak je Ivica Iliev pojasnio svoje stavove, a činjenica da je Andrija Živković stavljen na spisak igrača koje Ivan Tomić vodio na drugi deo priprema došlo je do nove bure.

"Blic" prenosi da je tokom popodneva došlo do sastanka između čelnika Partizana i Jovice Živkovića na kojem nije postignut nikakav dogovor! To je za pomenuti izvor potvrdio i predsednik Nadzornog odbora i član Radne grupe FK Partizan Vladimir Vuletić.

"Izuzetno sam zabrinut zbog cele situacije. Odmah da napomenem, to je jako važno, ova uprava ne prihvata nikakvu odgovornost zbog štetnog ugovora Andrije Živkovića, načinjenog ranije. A, od negativnih posledica, izgleda nećemo moći da pobegnemo" kaže Vuletić.

Sudeći na osnovu izjave Vladimira Vuletića, crno-bele čeka blokada u iznosu od 2.5 miliona evra zbog penala koji sleduju slovom ugovora koji je prethodna Uprava potpisala sa Pinijem Zahavijem.

"Red je da se jednom i Andrija oglasi. Toliko duguje Partizanu, kroz koji se toliko afirmisao. To je isti čovek koji navodno priča da će sve da uradi za Partizan, a sada ga izlaže pravoj golgoti. Jer, ako bude bilo blokade zbog 2,5 miliona evra, onda svi zaposleni celom Sportskom društvu ostaju bez tromesečne zarade. Eto, toliko će nas koštati ako se to dogodi" poručuje Vuletić.

Predsednik Nadzornog odbora ističe da ugovor koji je prethodna Uprava potpisala preti da dovede crno-bele u bezizlaznu situaciju. Vladimir Vuletić je zbog toga izvršio dodatan pritisak na Andriju Živkovića iznevši nešto o čemu se do sada nije pričalo.

"Taj isti momak je, pre potpisivanja ugovora sa Partizanom na sastanku, uglas sa svojim menadžerom Predragom Đorđevićem doslovce rekao: 'Mi smo svi zvezdaši, ali mislimo da će nam biti bolje u Partizanu'" istakao je Vuletić.

Neverovatno deluje podatak da su i prvotimci besni na Živkovića, a navodno će se tim povodom oglasiti i kapiten Saša Ilić kada se završi prelazni rok.

"Besni su svi, i armija navijača, svi u klubu, a naročito prvotimci, na čelu sa kapitenom Sašom Ilićem, koji će, posle završetka prelaznog roka, 31. januara, siguran sam imati šta da kaže o ovom slučaju" zaključuje Vuletić.

Jasno je da nas do kraja tekućeg meseca, odnosno do kraja januara očekuje mnogo bure vezano za slučaj Andrije Živkovića jer je sasvim izvesno da se ništa neće završiti na izjavama koje smo čuli u prethodnih nekoliko dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

59 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 26.01.2016
14:22

Sta se i radi od jadnog momka... Isto vazi i za Grujica... Nikako mi nije jasno kako ljudi za koje niko prije nije ni cuo, uspiju da javnost okrenu protiv momaka koji su najbolji igraci svog tima.

avatar
Bogdan Stojanovic
Tuesday, 26.01.2016
10:45

ko sve sedi u Partizanu sramota katanac za 2.5 miliona a pre par dana objavili da toliko sti ze od procenta za Mitrovica i zasto niko ne trazi da se objavi taj ugovor sa Zahavijem svi pricaju o njemu a niko ga ne vidi sramota ne treba ni da postojte ugasite klub stavite katanac .to se nikad nece desiti treba onakvi kao Djuric negde da peru pare

avatar
Filip Tairi
Tuesday, 26.01.2016
10:10

Kod nas su krali pare godinama,ali ovi iz vase uprave su premasili sve granice..Napadaju decka od 20 godina koji je mnogo toga pruzio klubu,a na kraju ga teraju kao kera poslednjeg....Raspasce se klub ako ne ode? Ma stvarno? A gde su svi ti milioni od evropskih utakmica i prodaje igraca..Bas mi krivo sto ispasta lik ni kriv ni duzan..Nebitno sto navijam za Zvezdu,ipak je on nas reprezentativac i jedan od igraca koji nam je doneo titulu prvaka sveta...Ne bih da se mesam u vas klub,iskreno,samo svoj pratim,ali jedna stvar mi bode oci,a siguran sam da i vama...Za toliko godina,uzeti su silni milioni (ne mozete reci da se u klub nisu lile pare) a dovodjeni su vam prosecni igraci kao pojacanja...koji vrede po 200 soma maksimum..I svi najavljivani kao bombe..Npr. Bozinov je cisto zamazivanje ociju navijaca..Ima ime,jeftin je a ne zna da potrci...itd itd,da ne dajem primere...Sve u svemu,ova uprava ce vas zakopati ako ne preduzmete nesto...

avatar
iskusna vezara
Tuesday, 26.01.2016
01:26

ovi bre nisu normalni..

avatar
dexmon
Tuesday, 26.01.2016
01:14

KOSI TI..........BRE...Vladimir Vuletić-u,Ti ces da pricas da li je ZILE ZVEZDAS ILI PARTIZANOVAC,OSTAVITE DECKA NA MIRU.SVE DOK NAM JE OVAKVA UPRAVA KOJA STITI PREDHODNU,NE MOZEMO SE NADATI DOBRIM PO PARTIZAN.SVE BIH JA VAS U CZ PA SE DRUZITE SA TERZOM POSTO STE VI SVI ISTI........VELIKI POZDRAV ZILA ZA PRAVE PARTIZANOVCE I NASE GROBARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Nikola Bizmark
Tuesday, 26.01.2016
01:02

Ja ne razumem zasto jednostavno ne ode kad ga vec traze toliki klubovi

avatar
Милош Маринковић
Tuesday, 26.01.2016
00:27

Ја не разумем ове људе који кривицу пребацују на младог фудбалера и на његовог оца. Ако је неко крив што се све ово дешава онда је то управа која више наноси штете Партизану него користии. Све ја разумем да клуб ђиви од продаје играча и да тако опстајемо,али опет сами су криви за овај случај око Живковићевог уговора. И стварно не знам чему сад ове пљувотине и овакве речи на рачун играча који је донео много милиона Партизану ако ћемо реално и који сад има превелики притисак и осећај кривице,а није ни за шта крив...

avatar
Zeljko Trisic
Tuesday, 26.01.2016
00:10

Idi Zile, posle svega nisu ni zasluzili da primaju platu, ne tri meseca vec tri godine. Ti si jedino sto je vredelo ove sezone u Partizanu a nama nek je bog u pomoci sa ovim Zahavijima u upravi

avatar
delije sever NS
Monday, 25.01.2016
23:00

Protiv ovog neduznog deteta koje je SVE dalo partianu i zaradilo mu brdo para su politicari iz uprave,umesto da napadaju bivsu upravu,izadju sa dokumetnima u javnost i pokazu ko je kada i sta potpisao,oni pokusavaju da protiv deteta okrenu igrace,kolektiv,navijace...ovo je strasno.CIME JE TAJ MOMAK TO ZASLUZIO?BIO ZVEZDAS ILI PARTIZANOVAC,DAVAO JE SEBE NA UTAKMICAMA,DONEO VAM BRDO PARA I SADA OVO?Svaka cast ovoj vasoj upravi,pricaju da neko ne da partizanu da stane na noge....jeste,ONI U VASIM FOTELJAMA,SPORTSKI DIREKTOR KOJI JE ZABORAVIO DA JE NEKADA IGRAO FUDBAL I BIO COVEK I PLACENI NAVIJACI-niko vam ne urusava klub do vas samih,oterajte djubrad,dajte bre Zivkovici ovo na sud i zavrsite sa tim jednom za svagda.Podrska Ziletu i svakom detetu u nasem fudbalu DECA NISU ROBA!!!!!

avatar
neme
Monday, 25.01.2016
22:57

Pljuju klinca koji je sam vukao ovu smesnu grupu gradana na svojim ledima skoro do druge faze Evropa lige,realno vredi bar 7 kod doktora Zvezdana verovatno i svih 10 milki ali ovde je Vazura ,Vucela smesni otirac Ilijev i mrtvi klimoglavac Tomic

avatar
Teleoptik 162km
Monday, 25.01.2016
22:39

Novak Nedic preko njegovih placenika sa Juga otvoreno preti Ziletu. Pravi grobari su uz Zileta.

avatar
Don Silvio
Monday, 25.01.2016
22:34

nije on kriv sto su napravili takav ugovor a sad nemaju adekvatnu ponudu za prodaju...

avatar
ZoZoN
Monday, 25.01.2016
22:31

Andrija je za nas uradio MNOGO I HVALA mu na tome.nDokle god su ove lopine u upravi,ovako će nam biti,treba uzeti motke u ruke,uleteti tamo i najuriti sve iz Partizana.nDobili ste pare za Mitrovića,dobili ste pare od LE ,GDE SU??? Platite te penale,ostavite Andriju,sigurno će te dobro zaraditi na njemu,ali stoka hoće svoj džep da podeblja i da ode na letovanje negde,dok je još zima.nRasprodaju sve što valja,oteraju pre vremena,a igraju nam balvani u prvoj postavi i pola još balvana greje klupu,plus i primaju platu za to,detence vam gumeno,lopovsko.UPRAVA NAPOLJE !!! ŽILE,kako god da se ovo završi,sve najbolje u nastavku karijere ti želim,a PARTIZAN i Humska 1 će uvek biti tvoja kuća u koju si uvek dobrodošao !!!

avatar
gosfkcz
Monday, 25.01.2016
21:54

Ne kazem ovo zato sto navijam za Zvezdu nego zato sto je to jedina rec koju mogu da napisem. SRAMOTA!!! Sada kada su videli da su navijaci partizana na strani Zivkovica pokusavaju da upotrebe poslednju kartu,navijacko opredelenje (ako je to tacno).

avatar
Volem Vosu
Monday, 25.01.2016
21:42

Sram vas bilo! Da vam Zileta nije bilo,ne biste ni u Evropi uradili to sto ste uradili. Umesto da ga ne pljujete i da ga podrzite i da on onda zeli da se oduzi Partizanu potpisivanjem novog ugovora,vi ga ovim terate iz kluba. Niko na njega osim uprave nije ljut,koliko vidim po komentarima,ne podrzavaju ga samo navijaci Partizana,nego i navijaci drugih klubova. Za ovu javnu hajku protiv njega treba sve skupa da vas tuzi i da vam se dozivotno zabrani rad u sportu u Srbiji,jer vi niste za to. Sramote jedne.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 25.01.2016
21:33

Andrija Delijo nedaj se i teraj do kraja.

avatar
Goran Boric
Monday, 25.01.2016
21:24

Kako vas samo nije sramota?Sta radite jadnom decku?Pa nije on prodao 50% ugovora nego Partizan(tj zna se ko),zasto razvlacite decka i pricate nebuloze?.Sta bi sa Vucelicevim izjavama dacemo mu milion eura platu i tako dalje?.Bruke jedne bezite sto dalje od Partizana,zgadili ste nam sport

avatar
Ivancz
Monday, 25.01.2016
21:18

Andrija, odradi taj ugovor do kraja pa dodji u Zvezdu da igraš LS!!!

avatar
Johny Bro
Monday, 25.01.2016
23:38

LŠ ? HAHAHAHA DOBAR VIC HAHA

avatar
Bosko Bajic
Monday, 25.01.2016
21:12

Zaj..i slucaj lopurdo ja garantujem da niko od pravih navijeca nije kivan na Andriju nego na vas lopove iz uprave i na kraju krajeva ako PARTIZAN i propadne nece propasti zabog Andrije nego zbog LOPOVA IZ UPRAVE mars iz svetinje bagro

avatar
Monday, 25.01.2016
20:56

Pa ovi nisu normalni kompletno. Prvo, koga briga ko z akoji klub navija a za koji igra, profesionalac si??? Da li je iko pitao Sterlinga u Liverpoolu sto navija za UTD kad je dolazio sa 14 godina a sad koliko vidimo od eon u Siti. Je l`` iko pitao Karagera za Everton, Zidana za Barsu...??? pa toliki igraci izmenise silne klubove, pa nikom nista. Sta je ovde problem? Kazu pomozi nam idi u neku vukoj. i nama ce biti fino? Ucenjuju sa platama radnika, koji tek nisu krivi??? Pa kakvi su to ljudi, ja bih na mesutu Zivovica na sportski sud pa da se sve lepo vidi, a onda ce zaista bbiti pavi katanac, ali ovi to nece uraditi.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
21:50

Ovo je motivisano saopstenjem Delija Jug, ovako ne pisu, ne pricaju i ne ponasaju se Partizanovci.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
20:55

Svi znaju onaj lepi šal na kome piše „MOJA KUĆA“, koji, visoko podignut znači da PARTIZAN nije samo fudbalski klub, jedan od mnogih, već dom i porodica koji se odano poštuju i brane i za koje se bezrezervno daje i bori.Andrija Živković je dete Partizana, koje je na delu pokazalo da voli, poštuje, brani i daje svim svojim srcem i umećem.Andrija Živković je dete Partizana, koje je možda i prebrzo postalo njegova glavna uzdanica, jer u našem dobrom klubu, koji vode loši ljudi, već godinama deci ne dozvoljavaju da na miru odrastu, odanima da vole, hrabrima da brane.Oni koji sede u Humskoj urušavajući klub i prodajući njegove interese, sada upiru prstom u Andriju pokušavajući da na taj način sakriju svoj nerad, nesposobnost i loše namere.Oni, čija je dužnost da omoguće Partizanu da živi kako bi mogao da se takmiči i pobeđuje, traže od Andrije da učini ono što oni ne umeju i ne žele i što nikako ne može biti njegova dužnost.Oni koji su krivi, pronalaze krivca, oni koji lažu, nude istinu. A dela najbolje govore gde su krivci i šta je istina.Andrija Živković je na terenu pokazao da mu je Partizan kuća. Davao je golove i igrao za pobede koje su učinile da se Partizanovo ime izgovara sa poštovanjem, a da klupska kasa bude punija.Momak od 19 leta uradio je sa svojim drugovima neke velike i vredne stvari, dok su oni kojima je to bila dužnost i obaveza činili sasvim suprotno dovodeći veliki klub u situaciju da se postavlja pitanje njegovog opstankanNeka pokažu šta su to oni učinili za Partizan i njegov uspeh, koje su to vredne i velike stvari koje će ostati iza njih, osim rasprodaje ugleda, nestalih miliona, praznih priča, velikih laži, besmislenih sponzorstava, rasturenih timova i oteranih igrača i trenera koji su držali Partizan iznad gliba u koji nas svakodnevno guraju.Zato, mi, Pučisti 2012, dajemo punu podršku Andriji Živkoviću, poštujemo i cenimo sve što je svojom igrom i ponašanjem pokazao u crno – belom dresu i želimo svako dobro u daljoj karijeri, kakvu god odluku po pitanju nje doneli on i njegova porodica.

avatar
Partibrejker
Monday, 25.01.2016
20:51

Armija navijača nije ljuta na Andriju,nego na nesposobnu Upravu.Čekate cajtnot,pa se hvtate za glavu.Ovo je trebalo rešiti još letos..I ko je sad ovaj Vladimir Vuletić.Otkud On zna šta je ko rekao na sastanku,kada su bili prisutni:Nadj,Grubor,Djurić i Ružić.I nije 2,5 mil. već 1,25,jer je partizan za njega već uzeo 1,25.Od tih para su tada bili plaćeni ti isti Zaposleni u Sportskom društvu.Podrška Andriji.UPRAVA NAPOLJE.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
21:52

Neko mu je rekao, a tipujem na Grubora koji je i dalje u klubu. Ono saopstenje je nesto sto nisu pisali pravi navijaci Partizana, cuces vec i to njesra tj. procitaces ga...

avatar
сочинитељ
Monday, 25.01.2016
20:48

мапет шоу-али буквално...није вама лако

avatar
Nutralac
Monday, 25.01.2016
20:39

Covek ima pravo da radi sta mu je volja... Nece on kostati klub 2.5 miliona, jer ste ih vec uzeli... tako da samo treba da iste vratite ;)

avatar
Black&White
Monday, 25.01.2016
20:37

Mene je sramota zbog ovih insinuacija o Žiletu.nSram vas sve bilo,ostavite momka na miru da trenira.nIvica Ilijev je moje najveće razočarenje,pa ljudi on zvuči kao neka seljanka koja nije ni osnovnu školu završila.Toliko je potpao pod uticaj drugih da je to strašno. I,gde bre nadjoste njega da postavite za sportskog direktora.nŽile,ne daj ovim prostacima da te nerviraju,dobar si momak i nama veoma drag,ovi mogu samo da ti pljunu pod prozor

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
21:52

Seljanka na spidu...

avatar
Toni Kroos
Monday, 25.01.2016
20:37

Svaka cast navijackoj grupi i navijacima! Andrija,druze,bezi od srpskog fudbala i ne okreci se! Daj Boze da odmah odes u Benfiku gde te cekaju drugari i da skines ove domace mufjuze sa one stvari..

avatar
Blazer
Monday, 25.01.2016
20:33

Na sve načine se ovaj momak pokušava otjerati.Lažima,raznoraznim pritiscima i prijetnjama....

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
21:52

Apsolutno si u pravu...

avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 25.01.2016
20:23

Prvo se zalimo sto nam deca idu a onda kada hoce da se ostanu opet ih pljuju.. Zato nema je fudbal tu gde jeste.

avatar
bobar84c
Monday, 25.01.2016
20:13

Au koje hijene , neverovatno . Andrija dodji u zvezdu osecaj se kao kod kuce :)

avatar
3x3
Monday, 25.01.2016
20:13

Pokusavaju svim silama da ga oteraju. Nemoj sad za inat, Andrija! Ostani do kraja, naka idu u bulu sada, sami su krivi. Kazu kako je kriva prosla uprava. Ko zna sta ovi rade sad, pa ce sledeci da kazu kako su ovi krivi i tako u krug.

avatar
Doktor Mabuz
Monday, 25.01.2016
20:05

Smejurija od kluba i igraca

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 25.01.2016
20:01

A da li ste svesni da ovo citaju i oni koji su mozda zainteresovani za Andriju. A da li ste svesni da moze da dodje do toga da vas klubovi ''ubijaju'' cenom zbog ovakvih izjava. Cist neprofesionalizam ali na to sam se navikao u poslednje vreme prateci desavanja u JSL.

avatar
Scepan Scekic
Monday, 25.01.2016
19:57

Klub od letos zaradio blizu 10 miliona evra igranjem u Evropi,stiglo 2.2 miliona od prelaska Mitra u Njukasl,Saponjic prodat za 1,3 miliona,a ne mogu/nece da plate penale Zahaviju za Zileta.Bitno da su nekoliko dana letos i ove zime jurili Ivanica i nudili basnoslovnu sumu novca,za Ivanica koji nije nista poseban igrac.Bolje platiti te penale i produziti decku ugovor,nego da ode za sicu,a tih 25% sto sleduje Partizanu kao obestecenje je svakako sica.Jos uvek ima nade da se ova situacija popravi.Mnogo ovde ima nejasnoca,mnogo.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
21:54

Stiglo je 2.07 miliona za Mitra koji ce mozda biti umanjeni za dodatnih 230 hiljada, a Saponjic je prodat za 1.5 miliona evra, budi i ti precizan.

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 26.01.2016
00:38
avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 26.01.2016
00:32

Ok brate,omasio sam za par stotina hiljada evra,ali opet prica da cemo pod katanac pored tolikih prihoda ne pije vodu.To je sasvim dovoljno novca da platimo te famozne penale i produzimo Ziletu ugovor!

avatar
delije sever NS
Monday, 25.01.2016
19:57

Jadan momak. Ni kriv ni duzan,nista on nine potpisao,niti je hteo,PRAVITE OD NJEGA ZRTVENO JAGNJE I ZLOSTAVLJATE GA,sramota da vas je, uzmite pa jurite Djurica i kompaniju,trazite pare od njih,ANDRIJA ISTRAJ I IZDRZI DO KRAJA,ne padaj na ucene ovih kriminalaca i sitnih dusa.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
19:56

Ipak moram da dodam nesto jer vidim da je to sada postala notorna cinjenica. Niste objavili i saopstenje okupatora Juga o kojem je ovde zapravo rec, ali mogli ste barem onaj moj komentar od pre sest sati!

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 25.01.2016
19:54

Taman kada pomislim da ne moze gore,pojavi se neko od klovnova iz UO...

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
21:54

Do kada traje prelazni rok?

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 26.01.2016
00:06

Pitam te radi provere jer sam citao sam da je do 12. februara, ali dobro - mozda je i ovo drugo tacno...

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 25.01.2016
23:00

14. februar ako me pamcenje dobro sluzi,uglavnom sigurno imamo 10-15 dana vise od zapadne Evrope i kraja januara jer je zvanicno poceo tek 18.1.

avatar
Gall
Monday, 25.01.2016
19:52

Sto ne kazu sad sta imaju ? Zasto bi cekali kraj prelaznog roka ?

avatar
kiza
Monday, 25.01.2016
19:50

Dodji u svoj omiljeni klub... Zvezda je zivot, ostalo su sitnice...

avatar
Johny Bro
Monday, 25.01.2016
23:41

hahaha dobar vic hahaha

avatar
Dosli decki u Srbiju
Monday, 25.01.2016
19:40

Mali za tebe je najbolje da dodjes u klub koji iskreno volis.

avatar
zabranjeni
Monday, 25.01.2016
19:34

a ti si bolji od predhodne uprave, mars iz partizana i pustite Andriju da igra

avatar
Кун
Monday, 25.01.2016
19:33

A MOZGA NEMA U GLAVI SAMO ZVEZDA CRVENA

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
19:21

Zimski prelazni rok ovde ne traje do 31. januara nego do 12. februara, ostale stvari je suvisno komentarisati...

avatar
Peca Kodzo
Tuesday, 26.01.2016
16:46

Ovde ne traje do 31. januara, ali napolju traje... Sta, treba u Surdulicu da predje?