Dragan Đurić pušten iz pritvora!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
13:27
Izvor: Sportske.net

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić nije se dugo zadržao u pritvoru pošto mu je sudija Specijalnog suda odredio meru zabrane prilaženja i sastajanja sa određenim osobama ali ga je pustio na slobodu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vest da je predsednik FK Partizan Dragan Đurić ponovo lišen slobode u petak je izazvala dosta pažnje među navijačima crno-belih a klub je odmah javnosti predočio da je stanje redovno i da nema nikakvih problema u radu.

Da nije bilo razloga za sekiraciju pokazuje i današnja odluka sudije Specijalnog suda koji je Dragana Đurića pustio da se brani sa slobode uz izricanje mere zabrane prilaženja i sastajanja sa pojedinim osobama, javlja RTS.

Đurić je na slobodu pušten na ime jemstva koje je položio u prethodnom postupku što znači da će prvi čovek Partizana iz lože stadiona u Humskoj moći da prati prvu takmičarsku utakmicu crno-belih u kvalifikacijama za LŠ.

Podsećamo da su oba postupka koje je Tužilaštvo pokrenulo protiv Drgana Đurića vezana za njegove privatne poslove i da se ne tiču njegovog angažovanja u FK Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke