Došao kao pojačanje, pa ga Tomić sklonio u stranu, sad je izrastao u junaka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.08.2016.
10:50
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Dok se on nije pojavio u timu, Partizan od početka sezone nije znao za pobede. U Ivanjici je dao konkretan doprinos prvom ovosezonskom trijumfu crno-belih.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Još od odlaska Vladimira Volkova, Partizan kuburi sa levim bekovima. U proteklih godinu dana, menjao ih je kao trenere, ali izgleda da bi Nemanja Miletić mogao da bude pravo rešenje.

Podsetimo, prošlu sezonu je na ovoj poziciji započeo Nemanja Petrović, ali nije opravdao očekivanja, pa su u finišu prošlogodišnjeg prelaznog roka angažovani i Nikola Leković i Aleksandar Subić.

I jedan i drugi su imali priliku da se dokažu tokom prošle sezone, ali ni oni, očigledno, nisu bili prava rešenja, pa je priliku dobio Miroslav Bogosavac.

On je od početka aktuelne sezone bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Partizana, bivši trener Ivan Tomić je imao puno poverenje u njega, ali posle njegovog odlaska, Marko Nikolić je ukazao šansu Nemanji Miletiću, koji ju je oberučke prihvatio i - iskoristio.

Njegov zvanični debi u dresu Partizana obeležen je i prvom pobedom crno-belih ove sezone, i to protiv njegovog doskorašnjeg kluba Javor Matisa (2:0), a on je praktično bio asistent kod prvog gola, a pre drugog je iznudio i jedanaesterac koji je u gol pretvorio Nemanja Mihajlović.

''Presrećan sam posle debija. Poklopilo se da je ta utakmica došla baš u gradu u kojem sam proveo tri godine.

Protiv Partizana sam pre samo tri meseca u dresu Javora igrao finale Kupa Srbije i mislim da je ta utakmica bila utakmica moje dotadašnje karijere. Veoma su čudna osećanja i emocije. Pre tri meseca sam igrao protiv Partizana, a sada debitujem protiv Javora na njihovom terenu.

Veoma poštujem Javor kao klub u kojem sam se afirmisao i postao igrač. Partizan je sada moj klub i drago mi je da sam ostavio dobar utisak na terenu'',
objašnjava Miletić u razgovoru sa Biljom Obradović za klupski sajt.

Njegov odličan učinak je mogao da bude i još bolji.

''Čak sam mogao dati i gol u drugom poluvremenu, ali je golman nakon šuta odbranio, posle čega je lopta udarila u stativu i otišla u gol aut.

Ipak, broje se samo pobede i golovi, a to nam je svima bilo potrebno. Mislim da smo imali neku vrstu blokade, jer nismo dali gol sve do prošlog kola, a ovo nam je prva pobeda u novoj sezoni i tri boda.

Mislim da će sa novim šefom sve to ići bolje i da ćemo zaigrati onako kako se od nas i očekuje. Već za  4 dana nas očekuje utakmica protiv Čukaričkog, opuštanja nema'',
poručio je Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Ilic_fb
Thursday, 11.08.2016
16:49

ZARĐALI JE ZLATO U ODNOSU NA DESNOG BEKA, A BEZ PREMCA JE ČIROKI CENTARFOR, ŠTO LETOS DOĐE

avatar
Thursday, 11.08.2016
13:38

U JSL ima igrača koji bljesnu jednu sezonu ili polusezonu i više ih nema nigde. Ovaj odigrao jednu solidnu protiv raspalog javora i odmah je Zvezda! Već u sledećoj neće se videti, garantujem. Odigraj ti 2-3 sezone na visokom nivou, e onda si igrač.

avatar
Thursday, 11.08.2016
11:59

Stevanovic (Saranov, Jovicic)- ?- nekoga moramo dovesti, a nece valjda novajlija da sedi na klupi, to mesto u timu MORA adekvatno da se resi pod HITNO! (Vulicevic), Gogua/Ostojic (Stevanovic), Milenkovic, Miletic (Bogosavac)- Jankovic (Radovic), Marjanovic (Ilic/Djurickovic/Nisic- DB i prodaja ruku pod ruku:-)), Everton (Radin), Leonardo (Damnjanovic)- ? (Vlahovic), Djurdjic (Mihajlovic). Prodati (ili jednostavno samo otpustiti ako ne postoji zainteresovani kupac za ove vedete:-)) Kljajica, Balazica, Jevtovica, Brasanca, Kosovica, (Alena) Stevanovica i Bozinova, mozda i Golubovica jer ne vidim sta cemo spektakularno postici pozajmicom...

avatar
Thursday, 11.08.2016
10:52

Kad nije dosao Momcilovic koji je isto igrao u Javoru, morao je drugi odatle. Ne daj Boze samo da se vrati jedan kojeg ste tu spomenuli, to bi bio potop.

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 11.08.2016
14:49
avatar
Thursday, 11.08.2016
18:02

Ne, jedan drugi iz teksta:-D Protiv Milovica cak uopste ne bih imao nista protiv jer znam da sigurno nece igrati u prvom timu, a nije ni toliko los igrac niti mi je ostao u losem secanju...

avatar
Dragan Stjepanovic
Thursday, 11.08.2016
16:04

Momcilovic je u Steaua Bukurest...pa ti vidi.