Došao je i taj dan - Srpski SUPERUTORAK!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.11.2016.
09:26
Izvor: Sportske.net

Današnji ritam - kao za vreme Olimpijskih igara u Riju! Jeste li spremni?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Juče smo vam već najavili, danas vas podsećamo, uz još nekoliko konkretnih detalja - ko, gde, kad nastupa danas od naših nacionalnih timova i klubova na međunarodnoj sceni, kao i koje televizije će direktno prenositi njihove mečeve.

Idemo hronološki.

Prvi put posle osvojenog olimpijskog zlata, vaterpolo reprezentacija Srbije nastupiće danas, i to pred Kragujevčanima, u bazenu SC ''Park''. Ako je iko zaslužio pune tribine i maksimalnu podršku, to su naši zlatni ''Delfini'' i verujemo da će ljubitelji sporta u Kragujevcu danas na pravi način pozdraviti naše šampione.

Rival nije previše atraktivan, to je selekcija Rumunije, a utakmica koja se igra u okviru Svetske lige počinje u 17:20h.

Oni koji ne budu mogli da uživo gledaju ovaj meč, imaće tu priliku u direktnom prenosu na RTS.

Idemo dalje, odmah po završetku pomenute vaterpolo utakmice, na istom kanalu ćemo moći da gledamo odlučujuću utakmicu koju naša mlada fudbalska reprezentacija igra u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Početak TV prenosa je najavljen za 18:50h, a naši ''Orlići'' braniće beogradskih 2:0 od pre četiri dana.

A već od 20 časova počinju i dva košarkaška spektakla, uz još jedan fudbalski!

U prvom će u glavnoj ulozi biti košarkaši Crvene zvezde mts. Samo dva dana posle ubedljivog trijumfa u Zagrebu, crveno-beli će imati novo evroligaško iskušenje - duel sa Broseom u Nemačkoj. Kao i do sada, Zvezdin evroligaški pohod pratićemo na kanalu Sport Klub 1.

U isto vreme, na kanalu ''Arena Sport 1'', počinje TV prenos utakmice petog kola FIBA Lige šampiona između Partizana i belgijskog Šarlroa. Naravno, meč se igra u hali ''Aleksandar Nikolić'', a u crno-belom taboru očekuju maksimalnu podršku sa tribina, pogotovo što će i ovoga puta nastupiti oslabljeni.

A kada je u pitanju fudbal, naši 'Orlovi'' će posle velikog boda u Kardifu, večeras gostovati Ukrajini u prijateljskoj utakmici. Biće to prilika da i neki igrači sa manjom minutažom dobiju veće poverenje selektora Muslina, a kako će se snaći u tim ulogama, pogledajte u direktnom prenosu na TV Prva.

I konačno, kao šlag na tortu, od 21 čas na RTS 1 i Sport klubu 2 gčedaćemo i navijati za Novaka Đokovića u drugfm kolu završnog turnira u Londonu, protiv Miloša Raonića.

Naravno, mi smo sve vreme tu da sa vama podelimo najsvežije utiske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Tuesday, 15.11.2016
18:21

Neka svi naši pobede i dan je bio odličan!

avatar
Tuesday, 15.11.2016
16:04

mladi ce proci dalje, za A selekciju je totalno ne bitno hoce pobediti ili ne, prijateljska je to utakmica, onda PARTIZAN ce pobediti, Zvezda ima da izgubi, a tako ocekujem i da Djkovic izgubi.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 15.11.2016
14:51

Gotivio sam nekada ovog Raonica ali mi je tako pao u ocima posle lazne povrede i predaje Mareju da je to strasno.

avatar
Tuesday, 15.11.2016
16:05

ma ti znas da je lazna povreda i predaja, sta ti si doktor neki pa si bio tamo i znas nesto sto mi ne znamo?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 15.11.2016
13:59

Напред Србија.