Došao iz Moskve da kupi Zvezdinu sezonsku kartu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.08.2014.
16:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dobro je poznato da se FK Crvena zvezda nalazi u ozbiljnoj finansijskoj krizi ali se čini da klub ne može da propadne dok ima ovakve navijače.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije možda više ne slovi za giganta kakav je bio u poslednjoj deceniji prošlog veka kada su ostvareni najveći klupski uspesi ali je sigurno da iza sebe i dalje ima armiju navijača.

O tome svedoči i priča koja nam stiže sa "Marakane" gde je navijač Spartaka iz Moskve Aleksandar Šabanov došao da bi kupio sezonsku kartu za svog brata i sebe.

Reč je o momku koji navija za moskovski Spartak, klub čiji navijači gaje "bratske" odnose sa navijačima Crvene zvezde, a koji je smatrao da će kupovinom dve sezonske ulaznice dati svoje doprinos u prevazilaženju teške situacije u kojoj se srpski klub nalazi.

"Došao sam u Beograd kako bih pomogao Crvenoj zvezdi. Neću moći da dolazim na utakmice redovno, ali ovo je moj način za pomoć ovom klubu koji, pored Spartaka, doživljavam kao svoj" rekao je ovaj navijač Spartaka.

Aleksandar priznaje da neće biti u prilici da redovno dolazi na utakmice ali ističe da će tokom proleća dati sve od sebe da dođe na svetkovinu srpskog fudbala, "večiti derbi".

"Siguran sam da ću doći na proleće, kada se bude igrao večiti derbi, a ako se ukaže prilika, biću tu i na još nekoj utakmici" poručuje ovaj momak.

Uz to, Aleksandar će vrlo brzo imati priliku da uživa u duelu Spartaka i Crvene zvezde u Moskvi pošto su dva kluba zakazala prijateljski duel za 5. septembar na novom stadionu ruskog premijerligaša.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke