Dopunjen spisak - Muslin pozvao još jednog napadača!

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.08.2016.
15:35
Izvor: Beta

Zbog problema sa povredama, selektor Srbije Slavoljub Muslin dodao još jedno ime na svoj spisak igrača za meč sa Ircima.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin pozvao je danas fudbalera Brage Nikolu Stojiljkovića u tim za predstojeću utakmicu protiv Irske, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

"Andrija Živković se nalazi pod velikim upitnikom zbog povrede i zbog toga sam odlučio da pozovem Nikolu Stojiljkovića", rekao je Muslin, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Muslin je 18. avgusta saopštio spisak od 26 igrača za utakmicu sa Irskom, a u medjuvremenu se povredio fudbaler CSKA Zoran Tošić.

"Čuo sam se i sa Zoranom Tošićem koji se povredio igrajući za CSKA. U prvom trenutku se mislilo da je povreda teže prirode, ali posle pregleda njegovo stanje izgleda bolje. I on će doći na okupljanje, ali tek ćemo da vidimo u kojoj meri možemo da računamo na njega", naveo je selektor.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine fudbaleri Srbije počeće utakmicom protiv Irske, 5. septembra na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 26.08.2016
08:57

Rajkovic (Dmitrovic/Radunovic, Jovanovic)- Ivanovic (Rukavina/Gajic), Spajic/Maksimovic (Veljkovic), Nastasic (Rajkovic/Milunovic)- Antonov (Obradovic/Mladenovic)- Zivkovic (Sulejmani), Maksimovic (Grujic/Gudelj), Matic (Fejsa), Ljajic (Kostic)- Tadic (Milinkovic-Savic)- Mitrovic (Stojiljkovic/ Pavlovic). Ako vec hoce spisak od 26 igraca, neka pozove jos i Milivojevica, Kataia i Markovica, a uvek bih razmisljao i o Petrovicu, Melegu, Skuleticu...

avatar
DuskovicSRB
Thursday, 25.08.2016
16:39

Чудо да нема Сикимића

avatar
Thursday, 25.08.2016
16:05

Covece, vrati Maksimovica i Spajica, gotovo da nemas stopere koji mogu da igraju desnom nogom, tu je samo skromni Vukovic i Ivanovic koji nije stoper nego bek, a to moze da se pokaze izuzetno opasnim cak i u 5-3-2. Mani se Vukovica i Stefana Mitrovica, i Duska bih otpisao, pozovi Radoju, otpisi Ignjovskog, a previse je da imamo tri klasicna spica, imas srece sto nije spreman Ljajic pa ne bi ni mogao da igra. Inace, Sulejmani bi polako mogao da dobija sansu umesto Tosica, a naravno da bi tu igrao i Andrija, ne Pavlovic nego Zivkovic:-) Naposletku, zahvali se i Stojkovicu, gotovo je! Gde je drugi levi bek, bolje i da ne pitam, to je izgleda tabu-tema Hahaha Problem je i to sto nemamo dobrog drugog zadnjeg veznog i gde uglaviti Sergeja u ovaj tim (ovo vec ne zameram Muslinu, ovo je objektivno tako i bice zanimljivo da se vidi kako ce to biti reseno): Rajkovic- Ivanovic, Spajic (Maksimovic), Nastasic, Mladenovic (ili Obradovic)- Zivkovic, Maksimovic, Matic, Ljajic- Tadic- Mitrovic. Mogao bi i Kostic da odmori jer bas i ne igra dobro u poslednje vreme za Srbiju. On zamena za Tadica pa Ljajic predje napred, Sulejmani za Zivkovica, Gudelj i Grujic za Maksimovica, a Fejsa za Matica mada moze i Ignjovski kad je vec tu. Drugi golman Dmitrovic, treci Jovanovic. Drugi desni bek, ali drugi, ne prvi neka je Rukavina, zamena za Nastasica Rajkovic (i Milunovic kada se vrati, a on moze i desnog stopera), a za prvo mesto u spicu neka se bore sva ona trojica i neka najspremniji i igra...

avatar
Casus Luciferi 60:12
Thursday, 25.08.2016
16:26

mene uopste ne interesuje a tim a sada neka vide da li smo ista osoba haha

avatar
Friday, 26.08.2016
08:59

Naravno da te ne zanima kad nam je Benito Muslin selektor Hahaha

avatar
Thursday, 25.08.2016
15:37

Brat je prizvao Stojiljka:-D Samo ti promeni formaciju, mani se corava posla!

avatar
пес
Thursday, 25.08.2016
17:08

Rekao sam ti ja :D

avatar
Thursday, 25.08.2016
19:46

I ja sam tebi da jos neke prozoves, a druge prizoves:-D