Donaldov rođendan iz snova

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.12.2016.
11:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald nije mogao da poželi lepši poklon za svoj 28. rođendan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Holandski internacionalac iz redova aktuelnog šampiona Srbije Mičel Donald proslavio je u subotu svoj 28. rođendan, a spletom okolnosti proslave nije moglo da bude jer je imao profesionalne obaveze.

Vezista crveno-belih bio je deo tima koji je u subotu savladao niški Radnički i tako overio zvanje jesenjeg prvaka u domaćem šampionatu. Pobeda je stigla kao rođendanski poklon, a šta tek reći na to da je Donald upisao i gol na dan svog rođenja.

"Igrali smo dosta ofanzivno i zbog toga smo imali problema sa kontranapadima protivnika, ali najvažnije je da smo pobedili. Lepo je kada ekipa pobedi na tvoj rođendan, a osim toga uspeš i da postigneš gol" rekao je Holanđanin.

Crveno-bele sada očekuje gostovanje u Surdulici koje za Mičela Donalda ima poseban značaj jer je Holanđanin debitovao upravo na gostovanju ekipi Radnika 16. avgusta 2015. godine ali ovoga puta neće moći da bude u timu zbog suspenzije.

"Kao što kažem pred svaku utakmicu, očekuje nas težak meč, kao i dug put do Surdulice. Moramo se dobro spremiti, trenirati vredno, odigrati srcem i umom i neće biti problema. Mislim da neću moći da pomognem drugovima jer mi je ovaj žuti karton četvrti ove sezone, i neću imati pravo nastupa" zaključio je Donald.

Crvena zvezda će jesenji deo sezone zatvoriti u sredu pd 14 časova utakmicom sa surduličkim Radnikom koji je juče pretrpeo poraz na gostovanju u Čačku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 11.12.2016
20:03

Da imate bar malo realnosti u sebi ne biste pisali komentare kao da su Ruiz i Donald dali golove skoro sa aut linije. Igrači Radničkog su odigrali ležerno, ne baš kao OFK u 2p ali dovoljno da imaju rupe u odbrani od 10x10m u prostoju u kojem se nalaze po dva igrača zvezde. Smejurija, zvezda ne bi ni Evropu izborila da Čukarički, Vojodina, Radnički i slični klubovi igraju angažovano protiv nje kao protiv Partizana, a i Napredak je bolji od zvezde.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 11.12.2016
15:04

Svaka cast,Donalde,da nam ti ostanes u Zvezdi jos nekoliko godina i zavrsis karijeru u najvecem klubu na Balkanu. Mozda nisi jos postigao tvoj jubilarni 10-ti gol,nisi golgeter kao Leonardo,ali dovoljno dobar da budes jedan od glavnih igraca u Zvezdi koji ce nastaviti DOMINACIJU! nNapred Zvezdo, nek ti se i dalje sklanjaju,gazi sve pred sobom!!!

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 11.12.2016
13:57

Ne znam koga folirate, nas koji se razumemo u fudbal ne možete. Radnički protiv Partizana pre svega ali i protiv ostalih timova igra kao da mu život znači, a pogledajte angažovanost veznih pa i štopera kod oba zvezdina gola. Kod prvog gola oko Plavšića koji centrira niko ni na 5m dok s loptom bitiše u šesnaestercu, lagano se okreće i neometano centrira, a onda na povratnu loptu najbliži umesto da se baci u blok igrač Radničkog se sklanja dok se i štoper sklanja da ga slučajno ne pogodi lopta, a i golman je sve uradio samo se nije ispružio koliko je mogao. Drugi gol je ista priča, dva igrača zvezde u šesnaestercu Radničkog, a niko ni na 5m oko njih. I nakon izjednačenja Radnički je igrao otvoreno i dozvoljavao zvezdi ogroman prostor što ne radi nikad protiv Partizana osim što gubi.

avatar
FRATRIA
Sunday, 11.12.2016
14:51

Da se razumes u fudbal znao neke bizarne stvari poput toga da kada centarsut dolazi sa jedne strane onda je logicno da se teziste igre prebaci na tu stranu, dakle centarsut sa jedne strane prolazi kroz 16 m i odlazi na drugu stranu, samim tim treba malo vremena da se igraci opet organizuju i prebace na tu stranu. Bekovi nisu zakucani za aut linije ;)

avatar
Panic Nedeljko
Monday, 12.12.2016
15:52

Smejuria veka.